{mbastudies-executive-course:singular} i Punjab Indien

Det i topp {mbastudies-executive-course:plural} i Punjab Indien 2018

MBA

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Det statligt av Punjab ligger i den nordvästra regionen i Indien. Det är en jordbruks-stat utan också trivs i tillverkning av textilier, elektronik, gödningsmedel och symaskiner bland andra. Staten har ett stort antal offentliga och privata högre utbildning anläggningar inom gränserna.

Se alla {mbastudies-executive-course:plural} i Punjab i Indien 2018

Läs Mer

Kurs I Gedp

Taaleem College of International Studies
Online och Campus-kombinerat Heltid 3 veckor July 2018 Indien Mohali

Designat, utvecklat och levereras med högteknologiska och high touch filosofi programmen bedrivs helt via online kollaborativt lärande utrymme (CLS) styrs av en internationell fakultet består de bästa namnen inom den akademiska världen och forskning [+]

Kurs i GEDP

Kärnmodulen leverans: Designad, utvecklad och levereras med högteknologiska och high touch filosofi programmen bedrivs helt via online kollaborativt lärande utrymme (CLS) styrs av en internationell fakultet består de bästa namnen inom den akademiska världen och forskning Examen: Certificate i Global Executive Development Ackreditering: AIC Singapore, Edutrust [-]