Ettåriga MBA Hållbar Entreprenörskap

Är du nöjd med bara "business as usual" eller är du någon som är intresserad av affärer för att förändra världen? University of Vermont nya Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) Programmet förbereder eleverna för att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som genomgår omvälvande förändring. Vi letar efter människor som du - folk inte med att göra saker som de alltid har gjort, de ämnen, innovatörer och företagare med en vision. Ledare som tänker annorlunda och vet att det finns ett bättre sätt att göra affärer, och som är redo att ge sig in på ett företag utbildning som förbereder dem för att leva annorlunda, leder på olika sätt och resultatet på olika sätt. Vi har kallat det MBA Hållbart entreprenörskap och, ja, det är annorlunda - inte en MBA-as-usual.

  • Det Accelerated: Ett ettårigt program utformat för att få dig tillbaka ute, uppfinna eller återuppfinna ditt företag så fort som möjligt.
  • Det är Vermont DNA: Lär av, och utveckla relationer med, ledare från en master class för hållbara företag, inklusive Ben & Jerrys till Burton Snowboards, Cabot, Green Mountain Coffee Roasters och Seventh Generation.
  • Det är Global Access: Eleverna kommer att få tillgång till företag och företagare runt om i världen genom vår anslutning till betalningsbalans Global Network.
  • Det är Real: Gör meningsfull, stöttålig arbete med internationella partners som har on-the-marken tillgång på tillväxtmarknader och utvecklingsländer. Till exempel kan du spendera din praktik erfarenhet i Indien som arbetar med vår partner The Emergent Institute i Bangalore, Indien. Du kommer också att arbeta med Office of Technology Kommersialisering att få den senaste ren teknik till marknaden.
  • Den banbrytande tänkande och praktik: Du kommer att interagera med några av de ledande tänkare och doers inom hållbart företagande inklusive professor Stuart Hart, Gustave Speth, och dekanus för skolan Sanjay Sharma bland andra.
  • Det är multidisciplinärt: Vi har utformat en unik läroplan som levereras av passionerade lärare från vår Högskolan, Institutionen för samhällsutveckling och tillämpad ekonomi, och nationellt rankad Rubenstein School av naturresurser samt Gund Institute och Vermont Law School
  • Det är en prisvärd, hög-Värde Investering: Vi erbjuder stora stipendier för att öka tillgänglighet och möjlighet till UVM, en skola Bloomberg Businessweek kallar "en toppskola för hög lön grads."

Det är inte som vanligt. Det är en kraftfull insats för att utveckla nästa generation av ledare som kommer att bygga, störa, förnya och återuppfinna hållbara företag och företag i en värld som kräver det. Ge oss ett år. Tillsammans ska vi uppfinna sätt att göra affärer.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum