ettårs mba

Rankad bland de bästa MBA i nationen och världen av respekte publikationer som Bloomberg Businessweek och US News & World Report, Notre Dame ettåriga MBA ger en kraftfull strategisk verksamhet utbildning och gör du en del av ett av världens mest lojala och aktiva alumner nät.

Den ettåriga MBA börjar i maj med en intensiv, 10-veckors sommaren session som ger dig en insatt i grundläggande affärs disciplinerna redovisning, ekonomi, finans, ledarskap och organisatoriskt beteende, marknadsföring, statistik, och strategi. Under hösten kommer du att gå med i andra år kohort som det tvååriga MBA-program-en stor möjlighet att bredda ditt nätverk ännu mer - och börja specialisera din examen genom att välja en koncentration spår. Koncentrationerna inkluderar: Business Analytics,
Business Ledarskap,
Consulting,
Företagsekonomi,
Företagande,
Investeringar, eller
marknadsföring.

Med ettåriga MBA från Notre Dame, kommer du att erkännas som en mycket kompetent affärsstrateg som kan möta de utmaningar som en konkurrenskraftig, ständigt föränderlig omvärld. Lika viktigt som den skicklighet och kunskap du kommer att få, har du Notre Dame världsomspännande nätverk och globalt respekterat varumärke för att öppna dörrar.

Vem är det till för?

Förutsättningar för notre dame ettårigt program

För att ansöka måste blivande studenter ha:

  • En grundexamen i företagsekonomi från ett ackrediterat universitet där engelska är det primära språket
  • ELLER ett uppvisat kunskaper i grundläggande affärs kunskaper och färdigheter (vanligtvis vunnits genom betydande arbetslivserfarenhet)
  • Tre timmar kredit Redovisning
  • Tre timmar kredit statistik

Notera: Inskrivning är inte uppmuntras för dem som söker en drastisk eller betydande karriär förändring. Notre Dame MBA ettåriga programmet följer en maj-till-May schema och erbjuder en läroplan som ger en balanserad behärskning av alla funktionella affärsområden. Under 10-veckors sommaren termin, eleverna deltar i intensiva sessioner i kärnan discipliner, sedan gå med det andra året av den tvååriga utbildningen under höstterminen. Under hela programmet är studenter utsätts för det komplexa globala verksamhet genom en rad uppdrag med företagsledare över hela världen.

Ett års läroplan översikt

Börjar med en intensiv, förkortat sommaren termin, eleverna deltar i sessioner i kärnan discipliner som normalt undersökas under det första året av det tvååriga programmet. Efter sommaren termin, eleverna gå direkt in i det andra året av det tvååriga programmet, gå dem som är tillbaka för andra året.

I slutet av sommaren sessionen väljer varje ettåriga MBA student en koncentration spår och kurser för det spåret. Under hösten och våren terminer det andra året, ettåriga MBA-studenter har möjlighet att delta i MBA International nedsänkningar eller Live Fall med Fortune 500 organisationer.

Studenter måste fylla 46 kredit timmar.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från The University of Notre Dame, Mendoza College of Business »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
47,450 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum