Förvandla din tänkesätt, och din karriär.

Världen förändras men de flesta handelshögskolor inte. Den Hult MBA är annorlunda genom learning by doing, det kommer att förse dig med instinkter en entreprenör, en vision som överskrider gränserna, och en önskan att utmana status quo.

Lär av fall och ämnesexperter som tar verkliga affärskunskap och ledarskap i klassrummet. Vår prisbelönta läroplan är grunden för vår nya inställning till verksamheten utbildning.

Du kan inte lära affärer bara sitta i ett klassrum. Hult unika läroplan lär dig teori och ger dig möjlighet att tillämpa dina lärande i den verkliga världen.

Vårt intensiva flera månaders Hult Business Challenge kan du sätta teorin i praktiken genom att lösa verkliga företagens frågor. Vårt ledarskapsprogram informeras genom samråd med 100 av världens ledande vd: ar; och vår fakultet har verkliga erfarenhet från näringslivet.

1ymba01

Platser

Starta din MBA i Boston, San Francisco, London, eller Dubai, sedan välja att utforska andra två campus som en del av Hult unika Global Campus Rotation.

Curriculum

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år.

Nedsänkning

Din MBA börjar med en tre veckors Immersion.

Från dag ett du brottas med de byggstenar i verksamheten genom intensiva föreläsningar, seminarier och workshops samtidigt orientera dig till campus och lära känna dina klasskamrater. Du bedömer också ditt ledarskap styrkor och svagheter genom coachning, gruppövningar och en hörnsten simulering där du kommer att utveckla och genomföra en ny satsning strategi, hantera alla funktionella områden i ett företag.

Kärnkurser

För din första tre moduler, kommer dina grundläggande kurser fokusera på grunderna i affärsverksamhet i teori lärd ur ett globalt perspektiv. Student skriva på tavlan

 • Business och globala samhället
 • Organizational Behavior
 • redovisning
 • Global Operations
 • Ledaregenskaper I
 • Internationell marknadsföring
 • Ekonomisk förvaltning
 • Business Challenge I
 • Industriell ekonomi
 • Ledaregenskaper II
 • Global Strategy
 • Business Challenge II
 • Ledaregenskaper III

Obs: De kurser som anges ovan är bara ett urval urval av kurser

Inriktningar

Studenterna kommer att Hult med olika och personliga mål, och många tycker att våra inriktningar hjälpa dem att uppfylla sina mål. Vi låter dig för att signalera dina intressen till arbetsgivare genom specialisering inom ett av sex områden.

I din sista två moduler, kan du välja fyra valbara kurser från ett brett spektrum av ämnen. Tilldelas en specialisering, måste du fylla tre av dina fyra valbara i din valda inriktning.

 • marknadsföring
 • finans
 • Familjeföretag
 • företagande
 • Projektledning
 • Business Analytics

Karriärutveckling

Navigera en internationell jobbsökande kräver ett individuellt förhållningssätt. På Hult, vi är experter på internationell student placering och arbeta en-mot-en med dig att farkosten en skräddarsydd karriär strategi.

Karriär Fast Track

Ju tidigare du börjar ditt jobbsökande, desto större chans att lyckas. Vår karriär Fast Track program gör att du får allt på plats så att du kan börja söka jobb så snart du anländer på campus.

Innan du startar programmet vid Hult, har du tillgång till programvara som ger dig en rad för rad CV översyn, webinars på CV globala sysselsättningsmarknaden trender och skapa en riktad arbets sökstrategi. Så när du anländer på campus du kan koncentrera dig på dina studier, möjligheter till nätverkande och börja ditt jobbsökande direkt.

 • Line-by-line CV omdömen
 • Webinars om globala sysselsättningsutvecklingen, anpassa ditt jobbsökande, och hur man kan få ditt CV till en globalt konkurrenskraftig standard
 • Interaktiva sessioner med expert yrkesvägledare

Personligt stöd

Vi arbetar en-mot-en med dig att farkosten en skräddarsydd karriär strategi och ger dig verktyg för att utföra det.

Coaching
Under hela programmet, kommer du att delta i workshops och coaching att utrusta dig med grundläggande kunskaper och färdigheter inom områden som Linkedin optimering, personal branding, förhandlingar, intervju förberedelse och jobbsökningsstrategier.

Råd
Du kommer att tilldelas en personlig yrkesvägledare som kommer att arbeta med dig en-mot-en för att hjälpa dig att placera dig att ange målplatsen och industri. De kan ge dig råd om allt från visum till jobbansökningar och långsiktiga karriärvägar. Du har också möjlighet att få en alumner mentor.

EVENEMANG
Det finns en fullspäckat schema av karriär händelser som ger företag på campus för att presentera, nätverk och rekrytera, samt alumner blandare, expertgästtalare, och karriär öppet hus.

Efter studenten

Din karriärutveckling stannar inte när du uppgraderar och inte heller Hult stöd.

Ständigt hålla kontakten

Din alumninätverk är en av dina största tillgångar, Hult Connect är en online-portal som gör det möjligt att länka med 16.000 Hult alumner som arbetar inom alla större branscher i varje hörn av världen. Du har även tillgång till vårt globala jobb ombord så att du kan fortsätta dra nytta av vår relation med världens främsta arbetsgivare som söker talang. Hults Alumni mentorskapsprogram ger dig en möjlighet att vara en del av coaching nästa generation av ledare som kommer från Hult.

 • Hult Connect, online portal för vår 16,000+ alumninätverk
 • Alumni Mentorprogram
 • Global jobb ombord och nätverksträffar

livslång utbildning

Ändra aldrig stannar, så att ditt företag lärande bör inte heller. Vi möjligt för dig att hålla dig uppdaterad med nya trender genom att ta en gratis valfri varje år för resten av ditt liv.

En valfri ett år på oss.

De flesta yrken span decennier och färdigheter kan ändras när du framsteg i tjänstgöringstid. Den snabba förändringstakten innebär också framtida affärskritiska kunskaper kan ha helt enkelt varit omöjligt att lära sig under programmet. Före 2004 fanns ingen Facebook eller YouTube; varken iPhone eller Airbnb existerade före 2007; och ändå förstå effekterna av dessa innovationer är avgörande för ett företags framgång idag. På Hult, kan du uppdatera en arbetsgrupp eller få upp farten i en ny konjunkturutveckling genom att anmäla sig till en valfri ett år på någon av våra globala campus. Det finns en liten registreringsavgift, men kursen är annars gratis.

Executive Education alternativ för livet.

Istället för att studera en elektiv, varje år Hult alumner kan registrera sig i en rad ledande Sommar utbildningsprogram på vår historiska Ashridge Estate campus i Berkhamsted, UK kurser har en rad ledande och utvecklingsprogram, och undervisas av experter med praktisk, teoretisk och kommersiell erfarenhet. Det finns en liten registreringsavgift, men kurser annars kosta över $ 10.000 så de besparingar över tiden för Hult alumner är betydande.

Antagning och avgifter

Hult tar ett helhetsgrepp på att granska din ansökan att lära sig vad som gör dig unik. Förutom akademiska prestationer, söker vi en påvisad passion för att lära, nyfikenhet om världen, och ledarskap potential.

Möjlighet att lägga till en andra magisterexamen i ytterligare sex månaders accelererad studie vid våra amerikanska campus

Hult ambitiösa läroplanen kan du tjäna en ettårig MBA och en andra magisterexamen i bara 18 månader. Det innebär att du kan tjäna två grader under den tid det skulle ta att slutföra en MBA på en traditionell handelshögskola.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Hult International Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Aug 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
73,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum