Läs den officiella beskrivningen

Ettåriga heltid MBA

En ettårig MBA Det skiljer dig

Hur kommer du att stå ut från andra arbetssökande?

George Fox University 11 månader, heltid MBA-programmet kommer att ge dig den fördelen du behöver för att lyckas i näringslivet. Vi utvecklar lovande ledare genom att erbjuda en etisk baserad helhets läroplan med ett globalt perspektiv. Ett åtagande till ett års accelererad studie hjälper dig att förbättra din säljbarhet, få självförtroende och förbättra din presentationsteknik.

En livstid av förmåner är bara ett år bort.

Programdetaljer

 • 42 termin timmar (11 månader)
 • Klasser börjar i augusti
 • Klasserna är måndag-torsdag med en fredag ​​seminarium under vilka eleverna besöker företagen i större Portland
 • Klasser avslutas i juni
 • Ansökningar tas emot till dess att kohorten är full. Kontakta antagning rådgivare Carlos Ordonez för mer information.
 • Begränsat till 25 elever per årskull
 • Ekonomiskt stöd är tillgänglig
newberg_campus

Plats

Vårt program ligger på vår Newberg campus. Klasserna erbjuds måndag till torsdag med en fredag ​​seminarium kurs som innebär resor. I fredag ​​seminarium kurs ska studenten besöka företag i större Portland, och alla transporter och måltider för denna specifika kurs täcks av din undervisning.

Fördelar

11-månaders intensivt program

Vilket sparar tid och pengar, är det här programmet särskilt utformat för nyutexaminerad. Med samma kredit timmar som vår deltid MBA är klasser hålls från augusti till juni med en kort paus under vintern semester. Studerar på heltid för att komma in på arbetsmarknaden med en MBA-examen så snart som möjligt.

Värde informerade leadersForbes Amerika bästa Högskolor

Det finns mer att verksamheten än den nedersta raden. Vår främsta uppgift är att förbereda chefer och ledare med djupt etiska världsbilder som kommer att uppträda på allt ansvariga nivåer i sina organisationer. Samtidigt som vi täcker kärnämnen en Master of Business Administration program, inklusive kvantitativa metoder, finans och redovisning, vi stora i värden informerade utveckling, praxis och ledarskap.

mba_students

Verkliga erfarenheter

Värdet av en utbildning ligger i att veta hur man tillämpa den på verkliga situationer. På fredagar besöker vi ideella och vinstdrivande företag i större Portland för professionella industrin presentationer, organisatoriska turer och praktiska projekt som fokuserar på att lära ansökan. En mängd olika projekt genomförs i hela programmet att omedelbart påverka lokala affärsprocesser.

Internationellt Blended Cohort

Den ettåriga MBA består av studenter från hela världen och från hela USA. Denna internationella kohort ger studenterna en unik möjlighet att samarbeta med klasskamrater från många kulturer. Några av de städer som våra nuvarande studenter och alumner hagel från bland annat Homs (Libyen); Nya Taipai; Peking, Yueuang City och staden Dalian (Kina); Ulaanbaatar (Mongoliet); Nairobi (Kenya); och Langley (British Columbia).

Internationell Residency Option

Yrkesverksamma idag måste förstå hur globaliseringen påverkar deras organisationer. Vi lär våra elever att ta ett globalt perspektiv i sin arbetsplats. Studenter i MBA-program på George Fox kan få en förstahands titta på transnationella företag i arbetet genom att delta i en veckolång internationell studieresa.

Tonvikt på den mänskliga dimensionen av företag

Effektiva ledare förstå människor och kommunicera effektivt. Vi tillhandahåller utbildning att låta eleverna att utveckla sina "människor färdigheter" tillsammans med sina analytiska färdigheter. Stor vikt läggs på att presentera materialet på ett effektivt sätt i en snabbrörlig arbetsmiljö.

Work

Framsteg genom hela sekvensen av kurser med samma klasskamrater. Vår kohort modell uppmuntrar ömsesidigt beroende och socialt stöd som ofta fortsätter efter att programmet har avslutats. En ytterligare fördel är ett starkt professionellt nätverk av kontakter.

Respekt för den enskilde eleven

Som kristen universitet, George Fox Graduate College of Business syftar till att utveckla hela människan - akademiskt, socialt och andligt. Vi begränsar våra klasstorlekar för att säkerställa vår erfarna lärare ger personlig uppmärksamhet till varje elev.

En erfaren alumner bas

George Fox MBA alumner har arbetat för många av de organisationer i nordvästra och nationen, inklusive:

 • NIKE
 • Intel
 • Hewlett-Packard
 • Mentor Graphics
 • Wells Fargo

Om du vill arbeta på ett visst företag eller en viss bransch, kontakt MBA admissions rådgivare Carlos Ordonez att ta reda på om det finns George Fox MBA-studenter som arbetar där.

Läroplan Plan

KURSNAMN Poäng
BUSG 503 Redovisning och finansiell rapportering 3
BUSG 507 Nationalekonomi 3
BUSG 524 Marketing 3
BUSG 525 Global Environment: Internationellt Residency Alternativ 3
BUSG 527 Managerial Finance 3
BUSG 530 kreativitet, innovation och entreprenörskap 3
BUSG 534 Etiska och juridiska ansvar 3
BUSG 544 organisatoriska system och förändring 3
BUSG 546 Market Research 3
BUSG 551 Operations Management 3
BUSG 553 Business Seminar I 3
BUSG 554 Business Seminar II 3
BUSG 556 Transformational Ledarskap 3
BUSG 560 Strategiskt tänkande 3

Förkunskapskrav

 • Kandidatexamen från ett regionalt ackrediterade högskola eller universitet slutföras inom de senaste fem åren med minst 3,0 GPA
 • Slutförande av vart och ett av följande förutsättning kurser med betyget B- eller högre: redovisning, ekonomi, statistik och marknadsföring eller hantering
 • Ingen överföring av tidigare kurser kommer att accepteras på grund av denna typ av program.
 • Ingen GMAT krävs. Vi har funnit att detta test är inte alltid den bästa prediktorn för studerande framgång.

Sista ansökningsdatum

Den ettåriga MBA-programmet börjar en gång varje år i slutet av augusti. Vi tar nu emot ansökningar tills kohorten är full. Kontakta din antagning rådgivare för mer information.

Hur man ansöker

 1. Ansök online
  Skapa ett konto med ett användarnamn och lösenord och fylla den ettåriga MBA ansökan online. Lämnar in ansökan online kommer att kräva en $ 40 nonrefundable ansökningsavgift.
  Notera: Logga in tidigt för att skicka tre referens former och visa uppsats prompten. Ansökningar kan sparas slutföras vid ett senare tillfälle.
 2. Officiella (Oöppnade) Avskrifter
  Beställ officiella avskrifter från varje regionalt ackrediterade högskola eller universitet där du slutfört en enda kurs. Transkript ska skickas till:

  Office of Antagnings
  George Fox University
  12753 SW 68. Ave.
  Portland, Oregon 97223
 3. Tre professionella referenser
  Man måste vara från din nuvarande handledare. Referenser som skall skickas via ansökan online.

När din ansökan är komplett

Kvalificerade kandidater kommer att kallas till intervju. Ingen förberedelse krävs. Klänning är business casual.

efter Godkännande

Om du är antagen till den ettåriga MBA-program, då du är skyldiga att lämna en $ 200 inskrivning insättning senast den dag som tillhandahålls av din antagning rådgivare. Denna deposition garanterar din plats i programmet och typiskt täcker graderingsavgiften tillämpas på ditt studentkonto i den sista terminen av din examen.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
11 månader
Heltid
Pris
34,727 USD
Kostnad per kredit: $ 764
Deadline
Kontakt Skolan
August 1st: Final deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Juni 30, 2019
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
August 1st: Final deadline

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
August 1st: Final deadline
Slutdatum
Juni 30, 2019