Enårig MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Varför välja Emorys ettåriga MBA?

Räkna på oss för att få dig på väg. Skapat för studenter för vilka en "sommar praktik" inte är kritisk, ger Goizueta ettårig MBA hela MBA erfarenheten, inklusive professionell och personlig utveckling inom bara 12 månader.

 • # 20 Bästa USA Heltids MBA ( Financial Times, 2019 )
 • 157 767 genomsnittlig grundlön
 • 5: 1 student till fakultetsförhållande, den minsta klassstorleken på något topp 25-heltids MBA-program

Unikt Goizueta

Goizueta MBA är det enda topp 20-MBA- programmet som erbjuder världsklassa akademiker och småklasser som levereras i en dynamisk global stad . Tjäna en internationellt erkänd MBA och få högkvalitativ, personlig feedback samt tillgång till Fortune 500s och nya företag.

Det bästa av alla världar

Du behöver inte handla tillgång för intimitet eller kompromiss på världsklass företagsutbildning. Goizuetas MBA levererar alla tre.

Utbildning i världsklass

Inte bara kommer du att lära dig från världsberömd fakultet, men du kommer också att engagera dig i en MBA-läroplan i bästa klass, som är praktisk, kundfokuserad och fördjupad. Du behöver inte ta vårt ord för det. US News

Intim läromiljö

Goizueta är liten av design och designad för att vara liten. Du börjar programmet genom att skapa nära band i vår intensiva sommarupplevelse. Den personliga uppmärksamhet som du förtjänar utövar hela programmet både inom och utanför klassrummet. Du skapar varaktiga relationer med fakultet, program och karriärpersonal, och dina klasskamrater lika som kommer att förbättra din akademiska erfarenhet och berika din karriär.

Dynamisk, global stad

Att bedriva din Goizueta MBA innebär tillgång till alla Atlanta har att erbjuda. Med multinationella företag, inklusive Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta och SunTrust, alla baserade i Atlanta, rankas det tredje i nationen bland städer med mest FORTUNE 500-högkvarter. Lägg till i en livlig startkultur och het fastighetsbransch, världens mest trafikerade flygplats och världsklass konst, underhållning och sport - och du kommer att upptäcka Atlanta har mer att erbjuda än bra väder och södra charm.

 • # 20 Bästa USA Heltids MBA ( Financial Times, 2019 )
 • 5: 1 student till fakultetsförhållande, den minsta klassstorleken för någon topp 25-heltids MBA
 • # 3 Atlanta rankas bland oss städer med högst 500 högkvarter ( Fortune, 2017 )

Gå utöver akademiker

Vår omfattande ettåriga MBA läroplan ger en fullständig MBA akademisk erfarenhet plus kritiska problemlösning färdigheter- alla i 12 månader . Genom klientfokuserade projekt , hands-on ledarskapsutbildning och fördjupad global exponering anpassar du en akademisk upplevelse anpassad till dina professionella och personliga mål.

Snabbt spårat lärande.

Emorys ettåriga MBA erbjuder tre terminer av noggrant lärande för att förbereda dig för karriärsucces. Vår läroplan är avsiktligt utformad för att leverera dina kärnkurser på sommaren, vilket ger dig två valfria val för att stärka dina färdigheter i kurser som intresserar dig mest. Växa genom erfarenhetsinlärning och global exponering för att få dig till framgång - snabbare.

 • 20 koncentrationer erbjuds
 • 90 valfria kurser erbjuds
 • 5 internationella resealternativ som finns tillgängliga varje år

Allt i vårt ettåriga MBA är utformat för att ge dig en påskyndad väg till framgång på arbetsplatsen. Vår inlärningsmiljö ger gott om möjligheter till ledarskap och sätter de teorier du har lärt dig att träna. Vårt års MBA är en plats för att förfina dina färdigheter och komma tillbaka till arbetsvärlden med minimal avbrott.

 • Goizueta IMPACT-kurser hjälper till att överbrygga koncept från klassrummet till arbetsplatsen.
 • Betonar dag-en beredskap, se till att allt du lär dig är tillämpligt i den verkliga världen.

Programstruktur

Tolv månaders rigorösa akademiker, komplett med karriärprep, projektbaserat lärande, ledarskapsutveckling och en hel del nätverk. Emorys ettåriga MBA-program är strukturerat så att du kan maximera varje ögonblick på vägen till toppen.

Populära koncentrationer

Från kärnklasser till valfria erbjudanden, koncentrationer till riktade studier, är ditt års MBA-upplevelse en utforskning av vad som är möjligt.

 • Healthcare Consulting
 • Investment Banking
 • Ledningsrådgivare
 • Marknadsföring Analytics
 • Verksamhetsstyrning
 • Produktledning
 • Fastighet
 • Socialt företagande
 • Strategisk rådgivning

Erfarenhetsundervisning

Klassrumsteori är kritisk, men det tar mer att utvecklas till en väl avrundad affärsledare och tänkare. Emory är en pionjär i erfarenhetslärande - att gifta sig med teori och praktik på ett sätt som ger klassrummet till liv - och din framtid i fokus.

Globala möjligheter

Bild för globala möjligheter Business handlar inte om var du är idag - det handlar om var världen är på väg. Det är därför ett globalt perspektiv är ett kännetecken för Emory MBA. Utforska ett annat land, studera ett annat språk - till och med arbete med projekt från hela världen. Ta det globala lärandet på allvar och det tar dig till nästa nivå.


L ifetime karriärförtroende

Goizueta rankas konsekvent bland de 10 bästa MBA-programmen för sysselsättning eftersom vi utvecklar vår karriärtjänst för att stödja dina individuella karriärmål. Få tillgång till karriärtjänster innan du ens sätter fot på campus och jobbar med en personlig karriärt coach som matchar dina intressen. På Goizueta hittar du ovärderliga resurser och engagerade alumner stöder dig varje steg i din karriärresa.

Tidigare, excel tidigare.

Karriärhanteringen börjar under sommarupplevelsen med kurser som är utformade för att hjälpa dig att skissera kortsiktiga och långsiktiga mål, börja bygga ditt nätverk och öva för arbetsgivarintervjuer. Dessutom finns det verkstäder som skräddarsys mot individuell karriärutveckling, alumni-paneler och mocka intervjuer. Du kommer att utbilda dig med en tydlig plan för hur du ska avancera din karriär, samt verktyg och nätverk för att göra det.

 • Genom "Summer Company Networking Night" får enårs MBA-studenter första tillgången till rekryterare.
 • Utöver vårt kraftfulla företags- och alumni-nätverk har en års MBA-studerande den fulla uppmärksamheten hos Goizueta-affärsbibliotekarna samt Karriärhanteringscentrets personal under sin sommar.
 • Med 8 klassmöten förbereder Professional Development ett års MBA för sin kortsiktiga karriärsökningsprocess och livslång karriärhantering.
 • $ 157,727 AVERAGE BASE SALARY
 • 100% STUDENTER MED DEDICATED CAREER COACH

antagning

Ett år till omedelbar inverkan.

Den ettåriga MBA är idealisk för studenter som har:

 • Tjänade en grundutbildning, vanligtvis i affärer, ekonomi, teknik eller en kvantitativ majoritet
 • Erhållen minst två års post-bachelor, heltid arbetslivserfarenhet (om inte ansökan till ett gemensamt examensarbete)
 • Utställd starka kvantitativa färdigheter
 • Tydligt definierade karriärmål efter MBA
 • Identifierad en karriärväg som inte kräver en sommarutbildning

En plikteringsgräns för 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Föredragen tidsfrist för enårig MBA-sökande, internationella sökande och sökande som är intresserade av att ta hänsyn till högst uppkallade stipendier

** Slutdatum för allmänna meriterbaserade stipendier

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Läs mer

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Läs mindre