EMBA

&nbsp

EMBA at Lagos Business School, är panafrikanska universitetet en uppfriskande och intensivt program, avsedda att förbereda potentiella chefer för ledande ledarskap.

&nbsp

Det ger också en analytisk och integrerad förståelse av företagsledning som tillåter deltagarna att tillämpa lärande och projektarbete direkt till sina egna organisationer, samtidigt bygga ett starkt nätverk av likasinnade kollegor inom en mängd olika branscher. Programmet ger framtida chefer nödvändiga verktyg och perspektiv för att framgångsrikt leda sina organisationer in i framtiden.

&nbsp

Vårt mål är att skapa en miljö där deltagarna kan lära sig att hantera svåra verkliga problem genom sondering, diskutera och arbeta tillsammans som ett team för att uppnå en djupare insikt än de någonsin kan göra på egen hand. EMBA förstärker individuella styrkor och bygger synergier mellan gruppmedlemmarna.Du lär dig att träna dom, fatta bättre beslut och ta ansvar. Genom att göra detta, upptäcker du också hur man kommunicerar effektivt i klassen och på arbetet, och inflytande på alla de utmärkta idéer du får på programmet. EMBA är bäst för människor i heltidsarbete i positioner som gör dem tillämpa det de lär sig medan de slutför en strikt akademiska program. Exponeringen är bortom arbetet, är det en väl avrundad upplevelse som ger deltagarna en balanserad syn på livet.

&nbsp


Struktur och Curriculum


Programmet levereras i sex 14-veckors terminer fördelade på två sessioner under en period av 24 månader. En session börjar i januari och slutar i december. Klasser hålla på fredagar från 13:30 till 07:45 och på lördagar mellan 9.00 -1.45 pm Dessutom finns det en fem dagars intensiv vecka en gång varje termin, där klasser håll från 9:00 till 03:30 från måndag till fredag.Det finns inga klasser på lördag efter en intensiv vecka.

&nbsp

&nbsp

EMBA kunskapsmålen

&nbsp

Programmet syftar till att utveckla chefer och företagare som är:

&nbsp

 • Kunna hantera människor och processer
 • Kunna tänka strategiskt
 • Säkra på ett brett spektrum av funktioner
 • Bekväm i en miljö arbetar mot internationella normer

&nbsp

&nbsp

Vem kan söka

&nbsp

Vi söker personer från olika arbetsplatser bakgrunder, som kommer att bidra till och dra nytta av programmet. EMBA deltagarna gynnas mest om de är i positionerna i arbetet som tillåter dem tillämpa de kunskaper och färdigheter som utvecklas i klassrummet. De flesta deltagarna är i trettioårsåldern och har i genomsnitt nio års arbetslivserfarenhet, inklusive befattningar med ledaransvar, detta beror EMBA är starkt beroende av erfarenheten hos deltagarna på programmet. Deltagarna kommer också från en mängd olika branscher och bakgrunder, från små företag till multinationella företag inom både privat och offentlig sektor.

&nbsp

&nbsp

Antagning Kriterier / Krav

&nbsp

Kandidater för antagning till Executive MBA-program måste uppfylla samtliga följande krav.

&nbsp

 • Fem poäng passerar inklusive engelska och matematik vid O-nivå.
 • Minsta kvalificering av en andra klassens lägre examen från ett universitet eller en eftergymnasial utbildning (PGD) från ett erkänt universitet för sökande med tredje klassens grader eller högre nationella examensbevis.
 • Minst sju år efter examen arbetslivserfarenhet.
 • Ett tillfredsställande resultat på GMAT.
 • Tillfredsställande utvärdering av kandidaterna intellektuell kapacitet, professionalism, mognad, tidigare yrkeserfarenhet och motivation för arbete, genom en intervju. (Bara kandidaterna på listan intervjuas).
 • Som sökande måste kombinera kraven från programmet med sitt arbete, kommer ett uttryckligt godkännande av företaget låta kandidaterna att genomföra dessa studier också krävas.

&nbsp


Hur man ansöker

&nbsp

Ansökan om EMBA sker online under hela året. Ansökningar dock behöva kompletteras med den tidsfrist som anges varje år.

&nbsp

Ansökningstiden för perioden januari 2014 Plenarhandling är September 6, 2013

&nbsp

Du har möjlighet att ta School 's inträdesprov som planerat, eller gör Graduate Management Admission Test (GMAT) när som helst och ha ditt testresultat skickas till oss innan deadline. Datumen för januari 2014 Plenarhandling är följande:

 • GMAT Deadline: 7 oktober, 2013
 • EMBA inträdesprov: September 21, 2013
 • Examination Avgift: N5, 000
 • Ansökningsavgift: N5, 000

&nbsp


EMBA Avgifter


Den Executive MBA-program kostar idag N1, 975.000 per session. Avgiften betalas i omgångar i början av varje termin, och det omfattar undervisning, kursmaterial och måltider. Avgiften är också föremål för regelbundna översyner.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
24 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum