Varför EMBA-Global?


Globala ledare behöver mer än ett perspektiv. Alla Executive MBA-program ger dig en blandning av arbetspraxis och studie. Endast EMBA-Global erbjuder kompetensen hos två världsledande handelshögskolor i världens två stora affärscentra - London och New York.

EMBA-Global på London och Columbia Business School erbjuder:

Academic rigor - akademiska standarder matchar de båda skolornas heltids MBA-program. Studenterna får två MBA-grader ackrediterade av University of London och Columbia Business School och är fulla medlemmar i båda institutionerna.

Expertfakultet - vår fakultet är världsberömda experter, utövare och lärare. De ligger i hjärtat av båda skolornas internationella akademiska och affärsmässiga framgångar.

Dynamiska studenter - dessa är olika, högkalibrerade, globalt fokuserade ledare, från en mängd olika nationaliteter och industrier. Studenter ger en variation och djup till EMBA-Global erfarenhet, lärande från varandra och från fakulteten.

Utbildningsfilosofi - båda skolorna utnyttjar sina lokaler för att dra på det omgivande näringslivet i två stora huvudstäder, lockar gästhögtalare och företagsledare. Fokus ligger på interaktion i klassen, delning av erfarenheter och samarbete.

Fördelar att sponsra organisationer - studenter fortsätter med sin karriär samtidigt som de tjänar sin examen. Det innebär att de tillämpar sitt nya lärande på arbetsplatsen samtidigt som de får sin yrkeserfarenhet i klassrummet.

Ett ledande rykte - båda skolorna har ett starkt rykte, erkänt över hela världen och högt rankade inom alla viktiga verksamhetsområden.

Karriär Impact


EMBA-Globala studenter är globala yrkesverksamma som integrerar utmanande, transnationellt ansvar med att förvalta en intensiv och rigorös läroplan i London och Columbia - två världsklassa handelshögskolor. De demonstrerar enastående ambition, en banbrytande och innovativ anda och ett engagemang för att bli äldre och inflytelserika affärsmän och kvinnor på världens arena.

EMBA-Globala studenter är anställda på heltid under det här 20-månadersprogrammet och berikar sina roller genom att tillämpa lärandet, med omedelbar inverkan och värdeavgift för deras företag.

Programmet innehåller professionella utvecklingsworkshops som fokuserar på att ge studenterna den information och de färdigheter som krävs för att hjälpa dem att utveckla sin personliga karriärstrategi.

Studenter får tillgång till Executive MBA Career Services om:

a) de blir arbetslösa under programmets gång, eller
(b) deras arbetsgivare stöder dem att ha full tillgång till karriärtjänster

Målgrupp


EMBA-Global lockar en viss typ av verkställande: de är exceptionella, ambitiösa, banbrytande, innovativa och med ett globalt perspektiv.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från London Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
20 månader
Deltid
Pris
126,000 USD
finansiering finns tillgänglig
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum