Egna program

Cox School of Business, Southern Methodist University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Egna program

Cox School of Business, Southern Methodist University

I befintligt skick. Eller skräddarsydd för att passa

På SMU Cox vet vi att flexibilitet är en viktig kvalitet att ha i näringslivet. Beroende på ditt företags specifika behov kan det breda utbudet av program vi erbjuder hos SMU Cox passa perfekt. Men om så inte är fallet kan något av våra program justeras så att de exakt är det du letar efter. Våra instruktörer är flexibla; Om innehållet, formatet, datumen, timmarna eller till och med platsen naturligtvis behöver ändras, säg bara det. Det är en del av verksamheten att vara i affärer!


Vår plats eller din?

Vi har alla hört doktrinen: Plats, plats, plats! I enlighet med det känslan kan alla våra program läras på SMU Dallas campus eller någon annan plats, vad som är mest bekvämt och bekvämt för dig och dina anställda.


Tillgång till More

Att göra kostnadseffektiva beslut är avgörande för företagets framgångar. Det är därför som om du har en grupp av femton eller fler anställda som deltar i ett program, är det mer kostnadseffektivt att köra programmet internt. Kostnaden för att delta i ett program sjunker också väsentligt när antalet deltagare stiger över femton. Alla våra program kan rymma upp till fyrtio. Självklart är ju fler som får EDGE, desto bättre för ditt företag!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
- Priset nämns inte
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Dallas, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Dallas, Texas
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan