EMBA-EMPA Dual Degree Program förbereder erfarna chefer för verkställande ledarroller i både den privata och den offentliga sektorn genom att kombinera bästa affärshanteringspraxis med expert inblick i styrning och policyanalys.

EMBA-programmet vid European School of Management and Technology, Berlin (ESMT) är ett rigoröst general management program som styr din övergång från ledning till ledande ledarskap och entreprenörsroll. Programmet är utformat för att leverera de erfarenheter och färdigheter som behövs för att omvandla dig till en effektiv, integrerande ledare som kan genomföra förändring och innovation i komplexa internationella affärsmiljöer.

EMPA-programmet vid School of Public Administration and Development Economics (SPADE) förbereder nuvarande och framtida offentliga tjänstemän att leda organisationer genom att förvärva de kunskaper som behövs för att styra, hantera och fatta beslut i politiska och administrativa frågor samtidigt som de håller värdena för allmännyttiga tjänster.

Skolorna

Europeiska skolan för ledning och teknik (ESMT)

ESMT, i Berlin, Tyskland, grundades av 25 ledande globala företag och institutioner. Den internationella handelshögskolan erbjuder en heltid MBA, en Executive MBA, en Master i Management samt öppen inskrivning och anpassade Executive Education Program. ESMT fokuserar på tre huvudämnen: ledarskap och socialt ansvar, europeisk konkurrenskraft och teknikhantering. Dessutom erbjuder handelshögskolan en tvärvetenskaplig plattform för diskurs mellan politik, företag och akademi. ESMT är en privat handelshögskola med rätt att bevilja doktorander, ackrediterade av tyska staten, AACSB, AMBA, EQUIS och FIBAA. Financial Times rankade ESMT på nummer 17 bland europeiska handelshögskolor för 2017.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - Skolan för offentlig förvaltning och utveckling ekonomi (SPADE)

SPADE är en del av Doha Institute for Graduate Studies , som grundades 2015 med en läroplan utformad för att öka det sociala värdet av stipendiet och dess potentiella inverkan för det bredare samhället. SPADE erbjuder för närvarande en Master of Public Administration (MPA), en Executive Master of Public Administration (EMPA), en Master of Public Policy (MPP), och en Master of Development Economics (MDE). Det finns också Executive Education Excellence Center, som erbjuder ledande utbildningsprogram för tjänstemän i den offentliga sektorn i Qatar. Programmen vid SPADE utrusta eleverna med färdigheter, kunskaper och analytiska verktyg inom offentlig förvaltning, inklusive policyutformning och analys. Med sina program licensierade av ministeriet för utbildning och högre utbildning i Qatar, är SPADE också medlem i nätverket av skolor för allmänhetens frågor och administration (NASPAA), en internationell förening för utbildningsprogram i offentlig politik, offentliga frågor, offentliga Administration och Nonprofit Management.

Ett unikt program

Dubbel läroplan - Två grader

Tjäna två Executive Master-grader: En Executive Master i företagsekonomi och en Executive Master i offentlig förvaltning.

Distinguished International Faculty and Industry Specialists

Interagera med och lära av internationellt erkända forskare, ledande tjänstemän och kända globala experter.

Ledarskapsfokus

Ta din ledarskap och ledningsförmåga upp och driva din drivkraft för innovation och ändamålsenlig förändring.

Internationell exponering

Förbättra din förmåga att navigera i en globaliserad värld genom ett veckolångt studiebesök på ESMT-campus i Berlin.

Experientiellt lärande

Upplev de verkliga effekterna av den kunskap som förvärvats från programmet genom ett capstone-projekt som utförs med en tältpartner i Qatar.

Anpassning till Qatar Vision 2030

Bli en del av det! Programmet är anpassat till Qatar National Vision 2030. Vi förväntar oss att våra studenter ska vara i hög efterfrågan tack vare deras entreprenörsliga och överlägsna ledarskap.

Karriärfördelar

Ökad sysselsättningspotential

Delta i skräddarsydda evenemang och aktiviteter som är utformade för att förbättra din sysselsättningspotential, inklusive en högtalarserie med inflytelserika ledare, samt akademiska och karriärtjänster och sociala evenemang.

Ökad vinstpotential

Lås upp ökade lönemöjligheter med den ovärderliga erfarenheten och specialiseringen som den dubbla graden har att erbjuda.

Core Management Färdigheter

Du kommer att lära dig de verktyg som behövs för att driva en framgångsrik affärs- eller affärsenhet.

Karriär Flexibilitet

Excel i allmänhet, ideell och / eller privat sektor sysselsättning! Den dubbla graden kommer att driva din framgång varhelst din ledarskapskarriär tar dig.

Intersektoriellt och Internationellt Nätverk

Få tillgång till ett internationellt nätverk över allmänheten och den privata sfären och tillhöra alumni-samhällena i både ESMT och DI.

Ökad påverkan

Få två komplementära färdigheter som gör det möjligt för dig att uppta inflytelserika strategiska positioner genom att ge en bro över sektorerna.

Omedelbar lärande

Ansök om att lära dig omedelbart! Programmet är utformat modulärt för att du ska kunna börja omforma din institution direkt.

Perfekt för

 • Chefer i företagssektorn som arbetar i regeringsrelationer, strategi och regelverk.
 • Chefer i offentliga företag.
 • Chefer och experter i den offentliga förvaltningsrollen.
 • Chefer i icke-statliga organisationer (icke-statliga organisationer) och ideella organisationer.
 • Företagsägare.
 • Konsulter inom den privata och offentliga sektorn.
 • Chefer som vill vidareutveckla sin karriär inom den offentliga och privata sektorn.

Behörighetskrav

 • Minst fem 5 års erfarenhet av ledarskap.
 • En kandidatexamen eller motsvarande.
 • Professional Fluency på engelska

Förkunskapskrav

 • Online ansökan
 • Grundläggande akademiska transkript.
 • Graduate Academic Transcripts (om tillämpligt).
 • Personligt uttalande.
 • Icke-invändningsbrev från sökandens arbetsgivare.
 • Engelska språkkrav:
  • En lägsta poäng på 90 i IBT TOEFL testet, eller;
  • En minsta poäng på 6,5 i IELTS Academic testet, eller;
  • Bevis på att ha genomfört en kandidatexamen där undervisningsspråket helt och hållet var på engelska.
 • Testresultat av antingen:
 • Business Admissions Test (administrerad av DI), eller;
 • Graduate Record Examination (GRE), eller;
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT).
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
21 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum