MBASTUDIES

Se de mest populära EMBA:erna i Venezuela 2021

Venezuela är ett viktigt land för ekonomin i Latinamerika. Den har bra infrastruktur, vackra landskap och en rik kultur, vilket gör det attraktivt för många internationella studenter.


EMBA Venezuela är avsedd för affärsmän som vill avancera i karriären utan avbrott i sitt arbete. EMBA Venezuela studenterna ska få en stabil grund i verksamheten genom rigorösa kurser i ämnen som ekonomi, IT, marknadsföring och redovisning. I EMBA Venezuela program bör tonvikten ligga i att bygga ledning och ledarskap. Studenter i EMBA Venezuela lär sig att tänka kritiskt och strategiskt vid beslut i en ständigt föränderlig global miljö. Utexaminerade hålla en EMBA Venezuela grad går ofta vidare till positioner i högsta ledningen och verkställande ledningen.


Ta nästa steg mot dina mål med en EMBA Venezuela.Ta en titt på alternativen nedan och du kan hitta det perfekta programmet för dig!

sökresultat funna Filter

MBA för chefer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
Okt 2021
<
Deltid
Spansk
Campusstudier

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande ...

Läs mer