Filter
EMBA
Venezuela Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Venezuela 2019

Venezuela är ett viktigt land för ekonomin i Latinamerika. Den har bra infrastruktur, vackra landskap och en rik kultur, vilket gör det attraktivt för många internationella studenter.


EMBA Venezuela är avsedd för affärsmän som vill avancera i karriären utan avbrott i sitt arbete. EMBA Venezuela studenterna ska få en stabil grund i verksamheten genom rigorösa kurser i ämnen som ekonomi, IT, marknadsföring och redovisning. I EMBA Venezuela program bör tonvikten ligga i att bygga ledning och ledarskap. Studenter i EMBA Venezuela lär sig att tänka kritiskt och strategiskt vid beslut i en ständigt föränderlig global miljö. Utexaminerade hålla en EMBA Venezuela grad går ofta vidare till positioner i högsta ledningen och verkställande ledningen.


Ta nästa steg mot dina mål med en EMBA Venezuela.Ta en titt på alternativen nedan och du kan hitta det perfekta programmet för dig!

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande ... ... [+]

Executive MBA

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande, utsätta deltagaren att den toppmoderna kunskap om ledningsfrågor och utmanande upplevelser för att fatta beslut.

Akademiker i EMBA Executive:

- Du får en större förmåga att systematisera kunskap om olika funktionella områden av organisationer

- kommer att uppnå en holistisk, affärssystem

- Integrera skyltar och informationssystem ledningssystem som används för att fatta beslut i en miljö av osäkerhet

- Identifiera affärsmöjligheter och har förmågan att extrahera värde från ledande situationer... [-]

Venezuela Caracas
Oktober 2019
Spansk
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska