MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i West Lafayette Amerikas förenta stater 2020

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

West Lafayette är en stad i Indiana rankas som den folkrikaste staden i Indiana med en befolkning på 29.000 invånare. Den är värd den Purdue University som är prestigefyllda institution inskrivna mer än 40.000 studenter.

Se Executive MBA-program i West Lafayette i USA 2020

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Sep 2020
<
Deltid
<
19 månader
01 Sep 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

EMBA-programmet på Purdue har tillhandahållit pedagogiska lösningar för arbetande yrkesverksamma i mer än 35 år. Programmet innehåller topp Krannert-fakulteten och talare som ...

Läs mer

IMM Global Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Mar 2021
<
Deltid
<
19 månader
04 Feb 2021
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin.

Läs mer