Executive MBA-program i Pennsylvania Amerikas förenta stater

De mest populära Executive MBA-programmen i Pennsylvania Amerikas förenta stater 2018

MBA

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Pennsylvania är officiellt känd som Common Wealth of Pennsylvania. De flesta av de lärosäten i staten följer samväldet system för högre utbildning. De lättillgängliga och hälsosam rekreationsanläggningar i staten gör det till en idealisk plats för högre utbildning.

Se Executive MBA-program i Pennsylvania i USA 2018

Läs Mer

Verkställande Mba-program I Pittsburgh, São Paulo Och Prague

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business
Campusstudier Heltid 16 - 19 månader September 2018 Amerikas förenta stater Pittsburgh

Den nyligen reviderade och uppdaterade EMBA Worldwide läroplanen ligger så nära affärsvärlden som högre utbildning får. Kandidater är beredda att göra en inverkan ett steg före morgondagens trender, [+]

Executive MBA-program i Pittsburgh, São Paulo och Prag

Den nyligen reviderade och uppdaterade EMBA Worldwide läroplanen ligger så nära affärsvärlden som högre utbildning får. Kandidater är beredda att göra en inverkan ett steg före morgondagens trender, eftersom EMBA Worldwide fakultetsmedlemmar författar forskningen som avslöjar vad dessa trender kommer att vara. I kombination med programmets kända fakultetsforskning och nära företags partnerskap erbjuder EMBA Worldwide läroplanen den mest aktuella, framåtskridande utbildningen. Den mer strömlinjeformade kursplanen, som innehåller en blandning av obligatoriska kurser, Global Executive Forums och valfria ämnen (totalt 48 kredit timmar), hjälper studenterna att se framtiden och navigera förhandlingar och genomföra strategiska ledarskap för förändring. EMBA Worldwide klassrummet är en dynamisk som framhäver diskussion, fallanalyser, team och små gruppprojekt, datorsimuleringar och workshops. Kursarbetet fokuserar på vision, strategisk planering och genomförande-färdigheter som nuvarande marknadsledare säger är nyckeln till effektiv förvaltning.... [-]


Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campusstudier Deltid 21 månader September 2018 Amerikas förenta stater Chicago Philadelphia + 2 fler

Du kommer att fokusera på att generera, analysera, jämföra och förädla idéer. Gör dem bättre. Och ännu bättre. Varför? Eftersom det inte finns några klappsvar eller enkla regler att rita på i affärer. [+]

I Chicago handlar det hela idén. Du kommer att fokusera på att generera, analysera, jämföra och förädla idéer. Gör dem bättre. Och ännu bättre. Varför? Eftersom det inte finns några klappsvar eller enkla regler att rita på i affärer.

Du kommer att trivas i alla karriärvägar du väljer eftersom du har lärt dig hur man ska:

- Undersök alla idéer. Var presenteras av en klasskamrat eller professor. Du röstar ditt stöd, din motsats, dina förslag. Här finns inga felaktiga frågor utom de som går oskadade.

- Utvärdera problem och möjligheter. Genom linserna för redovisning, ekonomi, psykologi, sociologi och statistik. Med en mängd olika analytiska verktyg och metoder kommer du att tänka på nya sätt.... [-]