MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i New York Amerikas förenta stater 2021

New York är en av världens centrala ekonomiska och affärsmässiga nav, vilket ger en rad internationella och nationella affärsmöjligheter. Detta gör en EMBA New York attraktiva för studenter som söker för att göra karriär och arbetsgivare som vill anställa kvalificerade yrkesmänniskor.

En EMBA New York är utformad för dagens affärsmän som vill avancera till verkställande ledning och chefstjänster i företag och företag. EMBA New York ger ett stort nätverk av professionella samt hög kvalitet lärare att eleverna kan dra nytta av att fullfölja sin examen. EMBA New York program tillåter flexibilitet för dem som för närvarande arbetar med att få avancerad utbildning för att göra karriär som företagsledare.

Om du funderar på en högre utbildning i ett spännande och stimulerande miljö, sedan en EMBA New York kan vara perfekt för dig.Ta en titt på de olika programmen nedan och hitta det som är rätt för dig!

sökresultat funna Filter

Global Executive MBA

IESE Business School
EMBA
Apr 2022
<
Deltid
<
16 månader
22 Feb 2022
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Utmanande, strikt, praktiskt och genuint globalt kommer Global Executive MBA-upplevelsen att höja din förmåga att leda och förändra din vision om ledning.

Läs mer

Internationella MBA

ISM - International School of Management
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är byggt för arbetsledare, och erbjuder alla akademiska rigor i ...

Läs mer