MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i chicago Amerikas förenta stater 2021

Chicago är en stad som blir alltmer avgörande för den globala näringslivet. Tjänar en Chicago EMBA kommer att ge en högkvalitativ utbildning i en spännande internationell stad.

Chicago EMBA program ger löpande erfarna affärsmän den kompetens och erfarenhet som krävs för att bli verkställande ledare. Eleverna kommer ofta från företag bakgrund inom administration, ekonomi, marknadsföring, rådgivning, drift och informationsteknologi. Kurser i Chicago EMBA program fokuserar på ämnen som strategisk ledning, regelverk, internationella affärer, och organisatoriska beteende, för att nämna några. Akademiker tjänar en Chicago EMBA har den kunskap och utbildning som behövs för att hålla högre chefsbefattningar, vare sig det är i ett litet företag eller internationell koncern.

Om du funderar på en Chicago EMBA, så ta en titt bland alternativen nedan och hitta den utbildning som du har letat efter!

sökresultat funna Filter

Executive MBA-programmet

The University Of Chicago Global
EMBA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Ett program. En fakultet. Tre campus. Ren Chicago. Var du än studerar - Chicago, London eller Hong Kong. Som Executive MBA-student kommer du att uppleva det som gör Chicago Bo ...

Läs mer

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
17&nbsp;-&nbsp;21 månader
Engelska
Campusstudier

Företagsledare behöver mer än bara teknisk kompetens; de behöver kapaciteten, mod, perspektiv och karaktär för att vara effektiva, strategisk ledare. Den Notre Dame Executive ...

Läs mer