Jämför Executive MBA-program på deltid i El Monte, Amerikas förenta stater

Executive MBA-programmet är ett globalt management program utformat för att möta behoven av mitt i karriären.Den utvecklar effektiva chefer för dagens 's dynamiska globala organisationOm du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av… Läs mer

Executive MBA-programmet är ett globalt management program utformat för att möta behoven av mitt i karriären.Den utvecklar effektiva chefer för dagens 's dynamiska globala organisation

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden El Monte ligger i San Gabriel Valley i Los Angeles, Caliafornia. Dess befolkning på 1930-talet brukade bestå av vita nybyggare men på senare år har demografin förändrats med latinamerikaner utgör majoriteten.

Be om information Executive MBA-program på deltid i El Monte i USA 2020

Läs mindre

Filter

California Institute of Advanced Management
El Monte , USA

CIAM : s verkställande ledning

CIAM : s verkställande ledning -
EMBA
Heltid
Deltid
11 månader
Engelska
September 2020
Campusstudier
Online