MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i Kitzscher Tyskland 2021

En EMBA i Leipzig är bästa valet för en professionell Graduate Business program för många människor runt om i världen. Bortsett från utmärkta akademiska program, har Leipzig så mycket att erbjuda dem som väljer denna livliga och dynamisk stad för akademisk och yrkesmässig utveckling. Med en EMBA i Leipzig, kan eleverna bygga ett starkt professionellt nätverk som kan spänna Tyskland samt Europa.

En EMBA i Leipzig är utformad för yrkesverksamma som söker en forskarutbildning i näringslivet för att avancera till ledande ledande positioner. Programmen består i allmänhet av kurser för att bygga upp en stark verksamhet grund i marknadsföring, redovisning, finansiering, etik och ekonomi, med betoning på management. Många EMBA i Leipzig program strävar efter att ge de färdigheter, kunskaper och utbildning för morgondagens globala företagsledare.

Du kan läsa mer om en EMBA i Leipzig genom att bläddra igenom programmen nedan.Om du hittar ett program som du är intresserad av, kan du begära information direkt från skolan!

sökresultat funna Filter

Mba Master of Business Administration

EuroMBA
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Den EuroMBA är mer än en MBA. Det erbjuder chefer en möjlighet att utveckla sin affärskompetens och samtidigt bygga ett internationellt nätverk som spänner över hela jordklote ...

Läs mer

Global Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
EMBA
<
Heltid
<
21 månader
Engelska
Campusstudier

The Global Executive MBA av EADA och HHL förbereder dig för att arbeta i en globaliserad och mycket konkurrenskraftigt företagsklimat och guidar dig till en kunskapsnivå som ä ...

Läs mer