MBASTUDIES

Jämför 2 Executive MBA-program på deltid i Düsseldorf, Tyskland

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Düsseldorf är bland en av de viktigaste centra för Tysklands handel och mässor mode. Det är huvudstaden i Nordrhein-Westfalen och har över 500.000 personer. Även om det finns flera akademier och högskolor, är Heinrich Heine University stadens största institution för högre utbildning.

Be om information Executive MBA-program på deltid i Düsseldorf i Tyskland 2021

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Frankfurt School of Finance & Management
EMBA
Okt 2021
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

Frankfurt School Executive Master of Business Administration (MBA) -program erbjuder universitetsexaminerade eller andra kandidater med motsvarande kvalifikationer, t.ex. inom ...

Läs mer

Globalt ledande mba-program

Kellogg-WHU Executive MBA Program
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet är utformat för chefer som strävar efter att bli mer effektiva och ansvarsfulla ledare i dagens högtrycks konkurrenskraftiga miljö.

Läs mer