$close

Filter

Visa resultat

De mest populära Executive MBA-programmen i istanbul Turkiet 2022

Istanbul är en bästa valet för många människor som söker en EMBA program. Istanbul har ett snabbt framväxande marknad där både europeiska och asiatiska influenser är vanliga och unika infunderas i kurser. Detta är ett område för företag innovation och kreativitet med flera möjligheter till avancemang i europeiska, asiatiska och nya marknader. En EMBA i Istanbul omfattar unika och i… Läs mer

Istanbul är en bästa valet för många människor som söker en EMBA program. Istanbul har ett snabbt framväxande marknad där både europeiska och asiatiska influenser är vanliga och unika infunderas i kurser. Detta är ett område för företag innovation och kreativitet med flera möjligheter till avancemang i europeiska, asiatiska och nya marknader. En EMBA i Istanbul omfattar unika och interaktivt lärande metoder med inriktningar mot yrkesverksamma som söker verkställande ledning och övre chefstjänster.

EMBA program tillåter erfarna medarbetare möjlighet att avancera med en professionell magisterprogram. En rad färdigheter erhålls på grund yrkeserfarenhet kombineras med kurser som ger möjlighet till tillämpning av akademiska begrepp. Liksom andra EMBA program inkluderar en EMBA i Istanbul den totala yrkeserfarenhet av dess deltagare.Ett lag metod används, vilket möjliggör delning av flera perspektiv. EMBA i Istanbul program uppvisar en sofistikerad nivå av kunskap om samtida hantering av ämnen. EMBA i Istanbul program innebär också en förståelse för strategiskt tänkande och planering samt kunskap för att bygga upp ett effektivt ledarskap och ledningskompetens.

Du kan läsa mer om en EMBA i Istanbul genom att bläddra programmen nedan. Ta nästa steg mot dina mål idag!

Läs mindre
Läs mer om att studera i Turkiet
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
41 North Business School
istanbul, Turkiet

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet