MBASTUDIES

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Turkiet 2021

Turkiet är unikt läge delvis i Asien och delvis i Europa, vilket ger en så rik och integrerad kultur. Historiskt sett har Turkiet varit centrum för handel, liksom siden och kryddor rutter, och nu har blivit en viktig ekonomisk och finansiell läge för både Asien och Europa.


EMBA Turkiet ger en interaktiv inlärningsmiljö där eleverna ta med sig sina yrkeserfarenheter och kunskaper till bordet. Studenter som deltar i EMBA Turkiet är oftast chefer, personal och entreprenörer. Studenter i EMBA Turkiet program tar ett globalt perspektiv, granska globaliseringen och världens ekonomi, handel, strategi, liksom kärnan fundamenta verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring, IT, personal och redovisning. EMBA Turkiet betonar också att bygga ledning och ledarskap.


Överväg en EMBA Turkiet för att hjälpa dig öka din karriär. Ta en titt genom alternativen nedan för att hitta programmet för dig!

sökresultat funna Filter

Executive Master i företagsekonomi

Izmir University of Economics
EMBA
Sep 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att bli m ...

Läs mer

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrike, Istanbul-Cohort Program i samarbete med

41 North Business School
EMBA
<
Deltid
<
19&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School .

Läs mer