MBASTUDIES

2 Executive MBA-examina på deltid i Turkiet

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

De 2 bästa Executive MBA-program på deltid i Turkiet 2020

sökresultat funna Filter

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrike, Istanbul-Cohort Program i samarbete med

41 North Business School
Turkiet, istanbul
EMBA
September 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Deltid
<
19 månader
23 Aug 2019
Engelska
Online och Campus-kombinerat
Campusstudier
Online

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School .

Läs mer

Executive Master i företagsekonomi

Izmir University of Economics
Turkiet, Izmir
EMBA
September 2020
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att bli m ...

Läs mer