$close

Filter

Visa resultat

Se de mest populära EMBA:erna i Turkiet 2022

Turkiet är unikt läge delvis i Asien och delvis i Europa, vilket ger en så rik och integrerad kultur. Historiskt sett har Turkiet varit centrum för handel, liksom siden och kryddor rutter, och nu har blivit en viktig ekonomisk och finansiell läge för både Asien och Europa. EMBA Turkiet ger en interaktiv inlärningsmiljö där eleverna ta med sig sina yrkeserfarenheter och kunskaper till b… Läs mer

Turkiet är unikt läge delvis i Asien och delvis i Europa, vilket ger en så rik och integrerad kultur. Historiskt sett har Turkiet varit centrum för handel, liksom siden och kryddor rutter, och nu har blivit en viktig ekonomisk och finansiell läge för både Asien och Europa.


EMBA Turkiet ger en interaktiv inlärningsmiljö där eleverna ta med sig sina yrkeserfarenheter och kunskaper till bordet. Studenter som deltar i EMBA Turkiet är oftast chefer, personal och entreprenörer. Studenter i EMBA Turkiet program tar ett globalt perspektiv, granska globaliseringen och världens ekonomi, handel, strategi, liksom kärnan fundamenta verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring, IT, personal och redovisning. EMBA Turkiet betonar också att bygga ledning och ledarskap.


Överväg en EMBA Turkiet för att hjälpa dig öka din karriär. Ta en titt genom alternativen nedan för att hitta programmet för dig!

Läs mindre
Läs mer om att studera i Turkiet
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
41 North Business School
istanbul, Turkiet

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), erbjuder en deltid Executive MBA i Istanbul, Turkiet, i samarbete med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet