Executive MBA-program i Turkiet

Se de mest populära EMBA:erna i Turkiet 2018

MBA

Turkiet är unikt läge delvis i Asien och delvis i Europa, vilket ger en så rik och integrerad kultur. Historiskt sett har Turkiet varit centrum för handel, liksom siden och kryddor rutter, och nu har blivit en viktig ekonomisk och finansiell läge för både Asien och Europa.


EMBA Turkiet ger en interaktiv inlärningsmiljö där eleverna ta med sig sina yrkeserfarenheter och kunskaper till bordet. Studenter som deltar i EMBA Turkiet är oftast chefer, personal och entreprenörer. Studenter i EMBA Turkiet program tar ett globalt perspektiv, granska globaliseringen och världens ekonomi, handel, strategi, liksom kärnan fundamenta verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring, IT, personal och redovisning. EMBA Turkiet betonar också att bygga ledning och ledarskap.


Överväg en EMBA Turkiet för att hjälpa dig öka din karriär. Ta en titt genom alternativen nedan för att hitta programmet för dig!

Läs Mer

Executive Master I Företagsekonomi

Izmir University of Economics
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Turkiet Izmir

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att bli mer selektiva och snabbhet, kvalitet och prismedvetna; och konkurrensen blir hård globalt. [+]

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att bli mer selektiva och snabbhet, kvalitet och prismedvetna; och konkurrensen blir hård globalt. En sådan komplicerad miljö behöver naturligtvis chefer som har tvärvetenskaplig kunskap, som är utrustade med kunskaper och färdigheter som kommer att bära sina kunskaper i praktiken och på detta sätt som lätt kan hålla jämna steg med förändringen.

Många framgångshistorier i dagens `s företag hör till hjältar som kommer från olika discipliner med enastående företagsekonomiska färdigheter.

... [-]