MBASTUDIES

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Thailand 2022

Thailand, förutom sin skönhet och kultur, är populärt för utländska investeringar, nya företag, låga kostnader, och att vara ett regionalt nav. Detta gör det till en attraktiv destination för internationella studenter såväl som internationella professionella affärsmän.


EMBA Thailand program är strukturerat så dagens affärsmän som vill avancera kan bedriva sin examen utan att störa deras arbetsscheman. EMBA Thailand program är utformade för att förbereda studenterna för den högre ledningen och ledande befattningar ledarskap. Studenter i EMBA Thailand kommer att fokusera på ämnen som global, kommunikation, finansiell rapportering, marknadsföring, kapitalförvaltning, tvistlösning, och affärsjuridik och etik. Studenter i EMBA Thailand kommer att få möjlighet att lära av varandra, eftersom varje elev med sig sina professionella erfarenheter till inlärningsmiljön.


Om detta låter intressant för dig, så ta en titt genom EMBA Thailand alternativen nedan och ta nästa steg i din karriär!

sökresultat funna Filter

EXECUTIVE MBA

Chulalongkorn University Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
Engelska

Sasins flaggskepp Executive MBA-program har redan förändrat livet för över 2000 erfarna chefer och företagsledare.

Läs mer

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Den EMBA-programmet serverar mitt i karriären chefer förbereder sig för nästa nivå, samt ledande befattningshavare som vill förbättra sina kunskaper och ledarskap effektivitet ...

Läs mer