MBASTUDIES

Se de 3 mest populära EMBA:erna i Sydkorea 2021

Sydkorea är ledande inom många branscher, såsom teknik, robotteknik, och affärer. Dess ekonomiska tillväxten är att fungera som en modell för utvecklingsländer. Det är på grund av detta att Sydkorea är attraktivt för internationella studenter eftersträvar en EMBA, samt internationella affärsmän. Studenter kan dra nytta av det stora professionella nätverk, samtidigt som du njuter av vackra landskap och kultur.


EMBA Sydkorea programmen är utformade för affärsmän, oftast i ledande befattningar, för att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli behörig befattningshavare. Studenter i EMBA Sydkorea kan tillämpa det de lär sig i sina studier till sina jobb, men gjorde sin arbetspraktik i inlärningsmiljön. Studenter i EMBA Sydkorea kommer att uppleva rigorösa kurser som fokuserar på grundläggande affärsprinciper, med betoning och ledarskap.


EMBA Sydkorea kan hjälpa dig att öka din karriär till nästa nivå. Bläddra igenom EMBA Sydkorea alternativen nedan och ta nästa steg mot din professionella mål!            

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Mar 2022
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Målet med Executive MBA är att utbilda ledare, inte bara chefer. Vi gör detta genom att leverera den väsentliga kunskapen om affärsfunktioner med våra innovativa läroplaner. V ...

Läs mer

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
21 månader
Engelska
Campusstudier

Fördjupa dig i en stimulerande, interaktiv inlärningsupplevelse där du byter idéer med 40-50 erfarna kollegor i Michael G. Foster Business School vid University of Washington ...

Läs mer

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

Genom ett partnerskap mellan UW och Yonsei School of Business erbjuder GEMBA erfarna chefer en enastående MBA-utbildning och väsentlig internationell exponering.

Läs mer