MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i Seoul Sydkorea 2021

Seoul är ett perfekt resmål för många människor som vill driva en examen civilekonomexamen. En EMBA i Seoul är en spännande möjlighet för yrkesverksamma att tjäna sin examen i en pulserande storstad som snabbt har ökat sin närvaro på den globala marknaden. Seoul är en avancerad, högteknologisk och global stad med många möjligheter att utveckla en stark professionellt nätverk och för karriärutveckling.

EMBA i Seoul program utformade för att ge en professionell verksamhet utbildning från ett internationellt perspektiv, vilket är en viktig aspekt när globaliseringen ökar och länder blir ännu mer samman. Med en EMBA i Seoul, kommer eleverna att få en gedigen förståelse för affärsmässiga principer samtidigt som du får de färdigheter som krävs för att bli globala företagsledare. Akademiker i EMBA i Seoul program kan ha utmärkta karriärmöjligheter allt från små företag till multinationella företag.

Ta en titt genom EMBA i Seoul program nedan och du kan hitta graden som är perfekt för dig!

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Mar 2022
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Målet med Executive MBA är att utbilda ledare, inte bara chefer. Vi gör detta genom att leverera den väsentliga kunskapen om affärsfunktioner med våra innovativa läroplaner. V ...

Läs mer

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
21 månader
Engelska
Campusstudier

Fördjupa dig i en stimulerande, interaktiv inlärningsupplevelse där du byter idéer med 40-50 erfarna kollegor i Michael G. Foster Business School vid University of Washington ...

Läs mer

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

Genom ett partnerskap mellan UW och Yonsei School of Business erbjuder GEMBA erfarna chefer en enastående MBA-utbildning och väsentlig internationell exponering.

Läs mer