MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i Stockholm Sverige 2020

Stockholm är ett perfekt resmål för en examen civilekonomexamen för många yrkesverksamma från hela världen. Sverige har en lång historia av spetskompetens inom akademiker och är hem för många multinationella företag och företag. En EMBA i Stockholm kan visa sig vara en unik möjlighet för en hög kvalitet akademiska program i kombination med professionell utveckling i en dynamisk och internationell stad.

Eftersom Sverige är ett framåttänkande samhälle, EMBA i Stockholm programmen värdesätter innovativa och nya idéer som integrerar framtida trender. EMBA i Stockholm programmen är utformade för affärsmän som vill få den utbildning och kompetens som krävs för avancemang till ledande och övre chefspositioner. Med en EMBA i Stockholm kan utexaminerade bygga ett stort professionellt nätverk som kan spänna regionen samt få värdefull internationell erfarenhet som kan ge en konkurrensfördel på den globala arbetsmarknaden.

Bläddra i EMBA i Stockholm-program nedan och du kan hitta den grad att du har letat efter!

sökresultat funna Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Deltid
<
4 terminer
Engelska
Svenska
Campusstudier

Det verkställande MBA-programmet erbjuder en unik pedagogisk erfarenhet inriktad på internationellt ledarskap och hanteringsmetoder som är tillämpliga på nuvarande och framtid ...

Läs mer