Executive MBA i Studier i ekonomi i Ungern

Sök bland EMBA-program i Studier i ekonomi i Ungern 2018

Studier i ekonomi

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

MBA i ekonomi är ett program utformat för studenter som vill bygga en karriär i näringslivet som specialiserat sig på nationalekonomi. I detta program, eleverna lära sig effekterna av de finansiella systemen i den globala ekonomin och formar eleverna att bygga karriär i näringslivet specifikt inom områdena ekonomi, regeringen och bank.

Ungern är en stat i Centraleuropa. Det är beläget i Karpaterbäckenet och gränsar till Slovakien i norr, Ukraina och Rumänien i öster, Serbien och Kroatien i söder, Slovenien i sydväst och Österrike i väster.

De mest populära Executive MBA-programmen i Studier i ekonomi i Ungern 2018

Läs Mer

Executive MBA

Wekerle Business School
Campusstudier Heltid 4 terminer October 2018 Ungern Budapest

Executive MBA Manager / Ekonomisk Specialist Postgraduate Examensprogrammet är ett generalistprogram som innehåller alla viktiga delområden av handel. [+]

Post-Graduate Specialist Diploma Course i Executive MBA Management

Titel på utmärkelsen: Executive MBA Manager1 / Executive MBA Economic Specialist2

Utbildningsnivå: Post-Graduate Specialist Diploma Course

Utbildningsområde: ekonomi

Förkunskapskrav:

BA eller BSc grad i något träningsfält1 / BA eller BSc grad inom ekonomi2,och minsta B2 nivå engelska språkkunskaper (IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 72 eller motsvarande)

Varaktighet: 4 terminer

Antal poäng: 120

Undervisningsavgift: USD 2500 / semester

Ansökningsavgift: 350 USD (återbetalningsbar)

Observera att undervisningsavgiften för 1: a terminen och en deposition på 500 USD för 2: a terminen måste betalas i förskott.... [-]