MBASTUDIES

Jämför 2 Executive MBA-program på deltid i Nottingham, Storbritannien

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Nottingham är känd för legenden om Robin Hood, två stora teatrar och många museer och gallerier. Det är också hem till två universitet som har över 60 tusen studenter, 12 miljarder av dem är internationella.

Be om information Executive MBA-program på deltid i Nottingham i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Storbritannien, Nottingham
EMBA
Augusti 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Vår Executive MBA erbjuder dig möjlighet att kombinera flexibel studie med en krävande karriär, ge avancerad management utbildning som matchar behoven hos utvecklande chefer. ...

Läs mer

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Storbritannien, Nottingham
EMBA
Augusti 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy.

Läs mer