EMBA-examen i Sports Management på distans

Sök bland EMBA-program i Sports Management på distans 2018/2019

Sports Management

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

MBA in Sports Management är ett program utformat för studenter som vill bygga och öka sin karriär inom sportvärlden. Eftersom efterfrågan på ledningen i idrott ökar, utrustar denna magisterexamen studenter med holistisk kunskaper och färdigheter om hur man blir en framgångsrik chef och verkställande inom idrottssektorn. Detta program fokuserar på ämnen som försäljning och marknadsföring, finansiering och riskhantering, och anläggningen planering specialiserat inom idrotten.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information Executive MBA-program i Sports Management på distans 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Sports Management distance.  Testa vår kategori MBA Sports Management Distansutbildning istället.
Sports Management

Program i MBA Sports Management Distansutbildning

Sök efter liknande program här