Executive MBA-program i Sjukvårdsadministration

Jämför EMBA-program i Sjukvårdsadministration

Sjukvårdsadministration

Med utgångspunkt i existerande erfarenheter från verkligheten kan doktorsexamen MBA vara ett värdefullt komplement till en redan framgångsrik karriär. Genom att rikta in sig chefer i första hand kan graden erbjuda utmanande och relevanta kurser som kan gynna både studenten och hans eller hennes respektive arbetsgivare.

Vad är en EMBA i sjukvårdsverket? En EMBA är en högre nivå som syftar till att berika kunskapen och erfarenheten av ledande och ledande anställda som redan arbetar inom vårdindustrin. Den som fyller en EMBA i vårdadministrationen kan lära sig mer om den dynamiska industrin och nuvarande och framtida trender så att han eller hon kan bidra mer till detta givande och spännande område.

EMBA i Healthcare Administration kandidater kan förvänta sig att lära sig en mängd olika färdigheter som kan översättas till framgång i sina nuvarande positioner. Att arbeta i grupper kan till exempel uppmuntra lagarbete och nätverk med personer i liknande ställen i olika organisationer. Dessutom kan en elev förvänta sig att lära sig problemlösningsförmåga och öva beslutsfattande på högre nivå som kan öka förtroendet för hans eller hennes nuvarande roll.

Kostnaden för att slutföra detta program varierar från institution till institution. Programmets längd kan också variera, eftersom de flesta studenter kommer att ta dessa kurser samtidigt med sina nuvarande positioner.

När sjukvårdsmarknaden hyser sig och förändras snabbt blir vårdadministrationen allt viktigare. Sjukhus i synnerhet kan önska individer som har fullgjort denna examen så att de kan vara säkra på att den nuvarande situationen på marknaden och industrins trender utvärderas ständigt. När de är färdiga kan eleverna vara toppkandidater för jobb som sjukhusadministratörer eller andra ledande hälsovårdspositioner på toppnivå. Denna grad kan ge studenten en fördel i en konkurrensutsatt marknad.

De som är intresserade av denna grad kan söka lokalt, online eller till och med globalt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Sjukvårdsadministration.  Testa vår kategori MBA Sjukvårdsadministration istället.

Sök efter liknande program här