Filter
EMBA
Österrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Sjukvård i Österrike 2019

En Executive MBA eller EMBA, är en avancerad nivå civilekonomexamen. En Executive MBA-programmet är väldigt lik en vanlig MBA-program. Den största skillnaden är att en Executive MBA-programmet i första hand syftar till att utbilda arbetar chefer, chefer, entreprenörer och andra företagsledare.

MBA Healthcare Management är organiserat för att vägleda eleverna om planering, synkronisering, vägleda och övervaka leveransen av sjukvårdstjänster. Graden omfattar olika ämnen inklusive professionell vård kontor, sjukhus och vårdhem.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

De mest populära Executive MBA-programmen i Sjukvård i Österrike 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Sjukvård, Österrike

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
SMBS - University of Salzburg Business School

Den internationella Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet äger rum på tre internationella arenor: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC och Toronto. ... [+]

International Executive MBA - Hälsovårdsledning

Ledarutbildning för chefer inom hälsovårdssektorn

Detta studieprogram syftar till att förmedla ledarutbildning inom hälsovården på akademisk basis. Detta inkluderar den nödvändiga förståelsen av sjukvårdsmarknaden, analytiska färdigheter, sociala kompetenser, kontroll, marknadsföring, strategisk och operativ vårdhantering, systemjämförelser inom hälsovårdssektorn och vidare ämnen.

Ett viktigt mål för MBA-studiet är att förbättra ledarskapskompetensen hos ledande befattningshavare i offentliga och privata hälsovårdsinstitutioner och inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Det syftar också till att stödja toppledare i sina beslutsroller.... [-]

Österrike Salzburg
Oktober 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska