Executive MBA-program i Sjukvård

Jämför 3 EMBA-program i Sjukvård

Sjukvård

En Executive Master of Business Administration är ett unikt grad alternativ för dem som redan är etablerade i en affär eller ekonomisk position. Medan du behåller ett jobb med ett företag kan programdeltagare välja detta examenalternativ för att bedriva avancerad utbildning medan du arbetar heltid.

Vad är en EMBA i vården? Hälso- och sjukvård är nätverket av stödsystem som sjukhus och kliniker som är utformade för att upprätthålla och förbättra allmänhetens fysiska och psykiska välbefinnande. Denna typ av examen omfattar en mängd ämnen som är utformade för att utbilda eleverna om de metoder och metoder som krävs för att bli framgångsrika och effektiva ledare inom detta område. Många av dessa program omfattar hälso- och affärsrelaterade ämnen för att ge en mer kritisk förståelse för denna bransch. Klasser kan innehålla ekonomisk redovisning, mikroekonomisk teori, hälsovård ekonomi, marknadsföring av hälsovård, personalhantering och mer.

Efter att ha tjänat en avancerad examen inom vården, går många studenter på arbetsmarknaden med en uppsättning unika färdigheter som kan gynna nästan vilken bransch som helst. Dessa individer är ofta mycket analytiska, betalar stor uppmärksamhet åt detaljer och uppvisar imponerande kommunikationsförmåga.

Kostnaden för att tjäna en EMBA kan ibland ersättas av arbetsgivare. Det beror på vilken typ av program och företag en elev är förknippad med. Andra faktorer som kan påverka kostnaden är programmets plats och antalet kurser som krävs.

Hälsovårdens värld är en viktig, ständigt föränderlig sektor som kräver högt professionella individer för att möta behoven av att utöka ansvaret. Det finns många roller en forskare kan överväga, till exempel sjukhusadministratör, VD eller CFO. Dessa positioner har samma ansvar i sjukhushanteringen. Andra arbetstillfällen är att arbeta som sjukhuskonsult, hälsopolitisk analytiker och ambulatorisk projektledare.

En EMBA kan hjälpa forskare att vinna en examen och en lönecheck samtidigt. Med program som finns på universiteten runt om i världen kan deltagarna utforska en mängd olika studiealternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Verkställande Mba Sjukvård

Nottingham University Business School
Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy. [+]

Översikt

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy.

Rankad 21: a i världen, 2: a i Storbritannien och 1: a för löneökning efter examen i den senaste Economist Executive MBA, kan det studeras deltid över 2-4 år.

Utformad för dem som vill fortsätta sitt fokus på hälsovårdssektorn samtidigt som de får en bred MBA-utbildning, utvecklar den din kompetens för att generera värde, förbättra organisationseffektiviteten och öka din förmåga att arbeta med andra för att uppnå framgångsrik förändring.

Tillsammans med moduler från Executive MBA-programmet, kommer de som fokuserar på vården att genomföra två specialdesignade moduler. Moduler leds av akademiker vars forskning fokuserar specifikt på vårdhantering och inbjudna experter från vården.... [-]


Internationell Chef Mba - Vårdhantering

SMBS - University of Salzburg Business School
Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Österrike Salzburg

Den internationella Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet äger rum på tre internationella arenor: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC och Toronto. Dessa unika platser erbjuder bra infrastruktur med moderna klassrum. [+]

International Executive MBA - Hälsovårdsledning

Ledarutbildning för chefer inom hälsovårdssektorn

Detta studieprogram syftar till att förmedla ledarutbildning inom hälsovården på akademisk basis. Detta inkluderar den nödvändiga förståelsen av sjukvårdsmarknaden, analytiska färdigheter, sociala kompetenser, kontroll, marknadsföring, strategisk och operativ vårdhantering, systemjämförelser inom hälsovårdssektorn och vidare ämnen.

Ett viktigt mål för MBA-studiet är att förbättra ledarskapskompetensen hos ledande befattningshavare i offentliga och privata hälsovårdsinstitutioner och inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Det syftar också till att stödja toppledare i sina beslutsroller.... [-]


Verkställande Mba Inom Vårdhantering

Oakland University School of Business Administration
Campusstudier Deltid 21 månader February 2018 Amerikas förenta stater Rochester

Utformad för att ge vårdpersonal en förståelse för ledningskoncept och färdigheter som hjälper dem att effektivt hantera inom vårdindustrin [+]

Executive MBA i vårdhantering Executive MBA i Health Care Management (EMBA-HCM) är utformad för att ge vårdpersonal en förståelse för de ledningskoncept och färdigheter som kommer att hjälpa dem att effektivt hantera inom vårdindustrin. Programmet är inriktat mot läkare och vårdpersonal med minst fem års erfarenhet, som vill ha en stark förståelse för den operativa och strategiska ledningen inom vårdindustrin. Valfria kursalternativ - Resultatbedömning inom sjukvården - Nya företag inom vården - Faciliteter Planering och utvärdering - Projektledning inom sjukvården - Managing Technology in Health Care - Datalagring i sjukvården - Hälso- och sjukvårdsmarknadsföring och konsumentnöjdhet - Nya vårdcentraler. Utveckling - Sjukhusfinansiering och hanterad vård - Fusioner och förvärv i HC - Prognoser inom sjukvården - Kvalitetssäkring i vården - Kostnadshantering inom sjukvården - Regeringens politik i vården - Internationella jämförelser inom sjukvården - Hantera kulturell mångfald - Sjukhusadministrationen - Att omvandla hälso- och sjukvårdsorganisationen - Kontrakt och förhandlingar inom sjukvården ... [-]