EMBA-examen i Samhällsansvar på distans

Sök bland EMBA-program i Samhällsansvar på distans 2018/2019

Samhällsansvar

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

MBA inom Corporate Social Responsibility är ett program utformat för yrkesverksamma som siktar på att bli framtidens företagsledare. Eftersom effekterna av utvecklingen i den globala ekonomin blir kritisk, utbilda eleverna om vikten av socialt ansvarstagande i näringslivet bidrar till långsiktig framgång. Kunskaper och färdigheter i företagens sociala ansvar kan öka lönsamheten med en viktig roll i både riskhantering och innovation.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Be om information Executive MBA-program i Samhällsansvar på distans 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Samhällsansvar distance.  Testa vår kategori MBA Samhällsansvar Distansutbildning istället.
Samhällsansvar

Sök efter liknande program här