Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Säkerhet

En EMBA är en prestigefylld examen tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen. Genom att bygga på elevernas tidigare erfarenheter, förstärker detta program förståelse och gör dem experter på deras valda område.

Vad är en EMBA i säkerhet? Typiskt utformad för att ge eleverna expertkunskap om alla typer av säkerhet från IT till skydd, använder programmet vanligtvis kurser som riskbedömning och hantering för att hjälpa studenter att utveckla en djupare förståelse av ämnet. Studenter kan också studera straffprocess, datorprogrammering och internationell säkerhet för att runda ut sin övergripande förståelse för olika säkerhetsnivåer.

Medan de är inskrivna i ett EMBA i säkerhet odlar de vanligtvis flera nyckelkompetenser som kan hjälpa dem att utmärka sig i sina valda karriärer. Analytiskt tänkande och problemlösningsförmåga kan hjälpa eleverna att identifiera hot och skapa lösningar snabbt, vilket möjligen leder till arbetstillfällen i framtiden. Tidsförvaltningskompetens kan vara användbar både i personliga och professionella ansträngningar.

Eftersom inga två universitet är desamma varierar kostnaden för EMBA-program drastiskt. För att bestämma den exakta kostnaden för en examen är det oftast bäst att kontakta potentiella skolor direkt.

Med tekniken som växer snabbt, fortsätter efterfrågan på jobbkandidater med EMBA i säkerhet att växa. Många elever bedriver karriär som programvarusäkerhetsingenjörer. Vissa väljer att bli informationssäkerhetsanalytiker, och andra hittar jobb som säkerhetsarkitekter. De som stiger till ledande befattningar kan bli chefsinformationssäkerhetsansvariga. Positioner som penetrationstestare eller brottsutredare för informationssäkerhet kan också vara tillgängliga.

Med ökningen av digital teknik erbjuder universiteten online kurser för att ge studenter global tillgång till en bra utbildning. Att ta klasser på nätet gör det möjligt för studenter att balansera sin utbildning med sina familjer och karriärer. För att hitta rätt universitet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Säkerhet

Ionis School of Technology and Management

MBA Management and Cyber-security utbilda experter som kommer att kunna erbjuda en säker miljö för insatserna och utmaningar utvecklingen av den moderna företag. ... [+]

Återigen ny pedagogik världen

Flexibiliteten i dagens träning: till var och en sin rytm och hans liv

1 dynamiska modell: verkstäder, verkstäder och projekt Hållbar takt 1: 1 kväll per vecka (3h) + 1 lördag per månad (7h) En utbildning för chefer: utbildningstiden är kompatibel med professionella mål (15 till 18 månader beroende på återhållsamhet integration) En anpassningsbar modell: Systemet tillåter både ansikte att fjärr för alla händelser, inklusive projekt för att hantera oförutsedda 1 flexibelt lärande: Det är möjligt att nå vägen under träning

"Plus"

Personlig utveckling / ledarskap Coaching för förverkligandet av professionell projektledning Rise i ledande och teknisk kompetens Ett urval av fyra MBA i hjärtat av digitala transformationer En vecka på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai) ... [-]
Frankrike Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Franska
Heltid
15 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska