MBASTUDIES

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Rumänien 2021

Rumänien har nyligen blivit en populär destination för internationella studenter som söker högre utbildning. Rumänien erbjuder världsklass utbildningsinstitutioner och utbildningsprogram, bland dem är EMBA Rumänien. Rumänien ger en spännande atmosfär med rik kultur och historia som komplement till pedagogisk erfarenhet.


EMBA Rumänien förbereder eleverna att vara ledare i näringslivet. EMBA Rumänien lockar studenter från hela världen, förbättra programmet som eleverna föra deras unika kunskap och erfarenhet till bordet. Studenter i EMBA Rumänien kommer att fokusera på ledningen samtidigt som du får grundläggande kunskap om affärsverksamhet, såsom marknadsföring, ekonomi, drift, etik och redovisning. Genom utmanande kurser, projekt och seminarier kommer studenterna lära sig att tillämpa olika företag och förvaltning teorier i praktiken.


Om du söker efter ett sätt att öka din karriär, sedan överväga EMBA Rumänien. Ta en titt på alternativen nedan!                   

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Deltid
<
19 månader
Engelska
Campusstudier

Med några ord Tiffin Executive MBA. Det är programmet som ger dig alla verktyg du behöver för att sticka ut i näringslivet, både lokalt och internationellt.

Läs mer

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Den akademiska alliansen som skapats av ASEBUSS och Kennesaw State University utnyttjar styrkan i varje program till förmån för både studenter och fakulteter.

Läs mer