$close

Filter

Visa resultat

Jämför EMBA-program i Riskhantering

En Executive Master of Business Administration programmet, även kallat EMBA, är vanligtvis utformad för yrkesverksamma. Denna magisterexamen kan ge ett mer flexibelt schema än en vanlig MBA. De flesta program kan slutföras om två år eller mindre. Vad är en EMBA i Risk Management? Denna doktorsexamen fokuserar på affärsgrunder och hanterar risker. Som student kan du bli presenterad med… Läs mer

En Executive Master of Business Administration programmet, även kallat EMBA, är vanligtvis utformad för yrkesverksamma. Denna magisterexamen kan ge ett mer flexibelt schema än en vanlig MBA. De flesta program kan slutföras om två år eller mindre.

Vad är en EMBA i Risk Management? Denna doktorsexamen fokuserar på affärsgrunder och hanterar risker. Som student kan du bli presenterad med en ram för att förstå risker i företag och hur man tillämpar den kunskapen i affärssituationer. Du bör lära dig att identifiera och mildra risker - typiskt operativa och finansiella risker - som kan påverka ett företag. Din läroplan kan innehålla kurser i finansieringsanalys, grunderna för riskhantering, värdering, lektioner i ledarskap, företagsriskhantering och avledda säkerhetsmarknader.

Riskhanteringsstuderande kommer sannolikt att utveckla starka ledarskapsförmåga. Detta gör det möjligt för dem att ta ansvaret i olika situationer, vilket gör dem till ett värdefullt tillägg till alla lag. Studenter kan också utveckla en unik förmåga att fatta kompetenta beslut som tar hänsyn till olika risker som kan vara inblandade. Kommunikation, som är en annan färdighet som ofta är associerad med denna grad, är ovärderlig för arbetsgivare och kan hjälpa till i det dagliga livet.

Eftersom EMBA i Risk Management-program erbjuds hos en mängd olika institutioner över hela världen kan undervisning och avgifter variera avsevärt. Ibland har EMBA-program högre utbildning än traditionella MBA-program, så kontakta kontoret för antagning av din skola och välj om särskilda anmälningsavgifter. Stipendier kan vara tillgängliga för att underlätta den ekonomiska bördan.

En Executive Master of Business Administration i Risk Management kan förbereda studenter för karriärer som försäkringsmäklare, riskhanteringskonsulter, företagsriskhanterare eller personalförmåner. Studenterna är också ofta kompetenta att arbeta som aktuar, förlustkontrollanter och övervakningsövervakare. Kandidater kan vara kvalificerade för positioner i högnivåhantering. Många elever känner sig bemyndigade att öppna egna företag eller tillhandahålla konsulttjänster.

Många program erbjuder EMBA i Risk Management grader online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ESLSCA Business School
paris, Frankrike

Exekutiv MBA i finansiell teknik - ledning och riskstrategi bör göra det möjligt för oss att förstå branschens utmaningar genom att skaffa oss grunden för denna "Front-Middle- ... +

Exekutiv MBA i finansiell teknik - ledning och riskstrategi bör göra det möjligt för oss att förstå branschens utmaningar genom att skaffa oss grunden för denna "Front-Middle-Back" axel, men också att fokusera på ledningstekniker - särskilt under hårdhet - och dess följder, om handelstekniker efter tillgångsslag, om säkringsoptimering bland annat. -
EMBA
Deltid
Franska
Campusstudier