Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Redovisning

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, är en examen utformad för individer som ofta redan har 10 eller fler års arbetslivserfarenhet. Det liknar ett MBA-program, men kan skilja sig från design och leverans. EMBA-program är vanligtvis utformade för att rymma en person som redan arbetar fulltidsjobb.

Vad är en EMBA i redovisning? Det är ett professionellt examenprogram som fokuserar på avancerade affärsprinciper med inriktning på redovisningspraxis. De flesta studenter kommer att utveckla avancerad kompetens inom affärs- och ekonomistyrning. De kan ta kurser som fördjupar sin förståelse för finansiering, kapital budgetering och portföljförvaltning. Vanligtvis kommer studenterna också att ta kärnkurser som fokuserar på affärer, med ytterligare klasser som koncentrerar sig mer direkt på redovisningen. Kurser på hög nivå omfattar ofta finansiell rapportering, skattefaktorer i affärsbeslut, ekonomi för affärer, affärsjuridik och marknadsföring och strategi.

Många EMBA redovisningsprogram syftar till att förbereda studenter att vara ledare i sin bransch. De utvecklar ofta förmågan att ta hand om en situation. De får också vanligtvis skattekompetens som är ovärderliga för arbetsgivare och kan hjälpa dem att förbereda sina egna årliga skatter. Studenter lär ofta också pengar förvaltning.

En bidragande faktor vid val av EMBA i redovisningsprogram är ofta kostnaden för undervisning, som kan variera från en institution till en annan. Eleverna bör se till att kontakta något intresse universitet för mer detaljerad information om anmälningskostnader.

De flesta EMBA-redovisningsprogram är inriktade på att förbereda studenter för ledningsroller i näringslivet. Studenter är vanligtvis kvalificerade för högre nivåer som innebär att man arbetar med pengar och ekonomi. Typiska karriärer för EMBA i redovisningskandidater kan omfatta finansanalytiker, skatteansvarig, revisionschef, budgetanalytiker, skattekonsulent, verkställande direktör eller affärsutvecklingschef.

Många EMBA i redovisningsprogram erbjuder strukturer som gör att eleverna kan arbeta heltid samtidigt som de tjänar en examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Redovisning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Detta Executive Master (EMBA) i redovisning och ekonomisk förvaltning Utbildningen är perfekt för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 5 år i ledande ... [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För akademiska forskare och lärare

Den verkställande Master of Accounting & Financial Management (eMBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.

... [-]
Schweiz Zürich
Öppen antagning
Heltid
Deltid
12 månader
Online
Läs mer på svenska