Filter
EMBA
Studietyp: Alla Takt: Alla

Jämför 2 EMBA-program i Projektledning

Inskrivning i ett EMBA-program efter att ha tillbringat flera år att bygga en karriär kan tillåta studenter att använda sin erfarenhet för att hjälpa till vidare med sin utbildning. Denna typ av examen ger studenterna specialkunskap i sin valda karriär.

Vad är en EMBA i projektledning? Denna typ av program hjälper vanligtvis eleverna att utveckla en större förståelse för projektledningens komplexitet genom kurser som riskbedömning och organisationsdesign. Studenter brukar lära sig att styra ett projekt från början till slut, övervaka designen och få slutprodukten färdigställd medan man hanterar ett lag. Genom fallstudier och forskning av beprövade metoder kan eleverna lära sig att leverera kvalitetsresultat och hjälpa sina företag att växa.

En EMBA i projektledning kan hjälpa eleverna att odla flera kärnkompetenser, som problemlösning, ledarskap och kommunikation. Starka problemlösnings- och ledarskapsfärdigheter kan låta eleverna lyckas i sina valda karriärer och kan till och med leda till arbetstillfällen och löneökningar. Kommunikationsförmåga är vanligtvis användbar både i professionellt och privatliv.

Medan ett EMBA-program vanligen kan slutföras om två år finns det inget fast pris. Det beror på att inga två skolor är exakt lika, så kostnaden varierar drastiskt beroende på vilket universitet som väljs.

Med en EMBA i projektledning, kvalificerar studenter sig typiskt för ett antal karriär inom olika områden. Vissa väljer att arbeta i byggande som byggförare. Andra föredrar att arbeta på sjukhus som administrativa chefer. Många väljer jobb som arbetar i IT-avdelningar som IT-chefer, och vissa bestämmer sig för att bedriva karriär inom affärsområdet, som arbetar som företagsledare. Jobb som projektdesigners kan också vara tillgängliga.

Även om ett EMBA-program kan genomföras genom klasser som hålls online eller på campus, erbjuder många universitet mer avlägsna klasser än någonsin tidigare. Studenter som balanserar jobb och familjer med sin utbildning kan ha en lättare tid att ta online-lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

2 Results in Projektledning

Structuralia

Executive MBA i företag i byggbranschen har blivit efter sjutton upplagor visade både i Madrid och Barcelona, ​​en referens i sektorn som ett utbildningsprogram på företa ... [+]

Om du identifiera sig med någon av dessa fall är detta ditt program!

Du vill att avancera din bransch och utvecklas professionellt i din nuvarande prestanda. Jag skulle vilja att rikta en avdelning i din nuvarande företag eller ett företag inom din bransch och yrke. Du har en illusion att genomföra och möta utmaningen att skapa ditt företag eller någon initiativ på egen hand. Du vill att specialisera sig på företagsledning inom infrastruktur. Du funderar på möjligheten att utvecklas i Latinamerika eller Spanien och du kan dela erfarenheter med andra yrkesgrupper som du i en kosmopolitisk stad som Madrid.

Globaliseringsprocessen som för närvarande producerar leder till alla yrkesverksamma i allmänhet och de industriella ingenjörer i synnerhet behovet av att vara öppen för geografisk rörlighet, beroende på de möjligheter som kan uppstå i andra länder.... [-]

Spanien Alcobendas
October 2019
Heltid
650 öppettider
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
SMBS - University of Salzburg Business School

"Executive MBA Project and Process Management" är för närvarande det högkvalitativa utbildningsprogrammet inom projekt- och processhantering i Europa. ... [+]

Språk: 80% tyska, 20% engelska

International Executive MBA - Projekt och Processhantering

Unikt träningsprogram för projekt- och processhanterare

"Executive MBA Project and Process Management" är för närvarande det högsta träningsprogrammet inom projekt och processhantering. Detta studieprogram, som är unikt i Europa, kombinerar högt professionell ledarskapsutbildning med allmän managementkunskap och fokuserar på projekt- och processhanteringsområdet.

Vårt mål är att förmedla ledningsinnehåll med en stark vetenskaplig grund, med särskild uppmärksamhet åt övningsorientering. MBA handlar om den centrala utmaningen av ledarskap, ekonomi, kontroll och lag med en strategisk-entreprenörsinriktning. Dessa färdigheter gör det möjligt för dig att konkurrera och framgångsrikt möta dagens internationella ekonomiska utmaningar i en miljö som växer mer och mer komplex. De praktiska modulerna motsvarar de strängaste kraven i ekonomi och akademi. Detta leder till lämplig utbildning för projekt- och processhantering, som har blivit ett centralt jobb.... [-]

Österrike Salzburg
October 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska