Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Projektledning

Inskrivning i ett EMBA-program efter att ha tillbringat flera år att bygga en karriär kan tillåta studenter att använda sin erfarenhet för att hjälpa till vidare med sin utbildning. Denna typ av examen ger studenterna specialkunskap i sin valda karriär.

Vad är en EMBA i projektledning? Denna typ av program hjälper vanligtvis eleverna att utveckla en större förståelse för projektledningens komplexitet genom kurser som riskbedömning och organisationsdesign. Studenter brukar lära sig att styra ett projekt från början till slut, övervaka designen och få slutprodukten färdigställd medan man hanterar ett lag. Genom fallstudier och forskning av beprövade metoder kan eleverna lära sig att leverera kvalitetsresultat och hjälpa sina företag att växa.

En EMBA i projektledning kan hjälpa eleverna att odla flera kärnkompetenser, som problemlösning, ledarskap och kommunikation. Starka problemlösnings- och ledarskapsfärdigheter kan låta eleverna lyckas i sina valda karriärer och kan till och med leda till arbetstillfällen och löneökningar. Kommunikationsförmåga är vanligtvis användbar både i professionellt och privatliv.

Medan ett EMBA-program vanligen kan slutföras om två år finns det inget fast pris. Det beror på att inga två skolor är exakt lika, så kostnaden varierar drastiskt beroende på vilket universitet som väljs.

Med en EMBA i projektledning, kvalificerar studenter sig typiskt för ett antal karriär inom olika områden. Vissa väljer att arbeta i byggande som byggförare. Andra föredrar att arbeta på sjukhus som administrativa chefer. Många väljer jobb som arbetar i IT-avdelningar som IT-chefer, och vissa bestämmer sig för att bedriva karriär inom affärsområdet, som arbetar som företagsledare. Jobb som projektdesigners kan också vara tillgängliga.

Även om ett EMBA-program kan genomföras genom klasser som hålls online eller på campus, erbjuder många universitet mer avlägsna klasser än någonsin tidigare. Studenter som balanserar jobb och familjer med sin utbildning kan ha en lättare tid att ta online-lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Projektledning

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Project Management - EMBAP riktar sig till ledande yrkesverksamma som är erfarna och / eller intresserade av projektområdet. De ger en bra grund för att f ... [+]

Executive MBA i Project Management - EMBAP riktar sig till ledande yrkesverksamma som är erfarna och / eller intresserade av projektområdet. De ger en bra grund för att förstå kurshanteringen och diskuterar chefsrollen. Den styrs av PMBOK Guide, uppdaterad i sin 5: e utgåva.

mål

Förutom att förstå de begrepp och terminologier som är nödvändiga för projektledning, kommer deltagarna att kunna:

Spela rollen som projektledare effektivt;Diagnosera och analysera situationer skapade under särskilda omständigheter och erbjuda adekvata lösningar.Hantera arbetsgrupper, hålla dem motiverade, med tillräcklig kommunikation, ledarskap etc.Integrera projekt med organisationens funktionella områden, göra beslutsprocessen smidig och effektiv.Använd innovativa metoder för att hantera projekt i komplexa och dynamiska miljöer.Studentprofil... [-]
Brasilien Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska