Filter
EMBA
Portugal Lisbon Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära Executive MBA-programmen in Lisbon Portugal 2019

Lissabon är bästa valet för Graduate Business utbildning för yrkesverksamma från hela världen. En EMBA i Lissabon är ett utmärkt tillfälle för utbildning av hög kvalitet i en dynamisk och levande stad. Bortsett från top-notch akademiska institutioner har Lissabon mycket att erbjuda dem som väljer att studera, arbeta eller bo i denna vackra stad. Med en EMBA i Lissabon, kan deltagarna uppleva professionell utveckling och personlig tillväxt.

EMBA i Lissabon program struktureras för affärsmän med yrkeserfarenhet som vill ha en examen och karriär till övre ledning och ledande befattningar. EMBA i Lissabon program ger utbildning i principer kärnverksamhet såsom marknadsföring, ekonomi, etik, ekonomi och affärsjuridik, med fokus på ledarskap och strategisk ledning. Akademiker i programmen kan bygga ett starkt professionellt nätverk och har karriärmöjligheter i regionen och globalt.

Bläddra igenom EMBA i Lissabonprogram nedan för mer information. Ta nästa steg mot dina mål idag!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

AESE – School for Management and Business

Vi avslutade 10 år på den första upplagan av EASA Executive MBA / IESE. Den erfarenhet, allt rika, ger oss möjlighet att ge deltagarna en intensiv lärande, förstärka dera ... [+]

Executive MBA EASA / IESE

Vi avslutade 10 år på den första upplagan av EASA Executive MBA / IESE. Den erfarenhet, allt rika, ger oss möjlighet att ge deltagarna en intensiv lärande, förstärka deras yrkesmässiga och personliga utveckling.

Liv och den ekonomiska aktiviteten är värda, och mycket, när målet är att skapa välbefinnande för alla, sätta intelligens för att förnya och effektivt använda ingångar. Vid värdering en humanistisk inställning till verksamheten, placerar människan i centrum av organisationen, söker Executive MBA inte bara att svara på hur saker görs, men också vad det är att de gör.

En av förarna är att utbyta erfarenheter och lära sig nya realiteter, som uppnås i nära kontakt mellan den grupp av deltagare, utvalda för sin mognad och erfarenhet; den andra är orienteringen för ett kloster nationella och internationella lärare - som undersöker, undervisar och spelarna är i själva verket verksamheten - att hjälpa deltagarna att resonera med djup och noggrannhet och med en realistisk känsla och försiktiga.... [-]

Portugal Lisbon Porto
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska