Filter
EMBA
Pakistan Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Pakistan 2019

Pakistan är ett folkrikt land med en rik historia och kultur. I den globaliserade marknaden har Pakistan blivit en attraktiv plats för många internationella studenter som skolor erbjuder många utbildningar inom många sektorer. Utbildningsinstitutioner i Pakistan försöker att bli mer mångkulturella och internationaliserade.


EMBA Pakistan program är utformade för yrkesverksamma inom mitt i karriären som vill avancera till ledande positioner. EMBA Pakistan är utformad så att eleverna kan bedriva sin examen utan att avbryta sin karriär. Studenter i EMBA Pakistan kommer att få en solid grund i affärsmässiga principer, såsom ekonomi, marknadsföring, IT och etik, med fokus på management. Eleverna lär sig att tänka kritiskt att fatta strategiska beslut i en chefsroll. Genom praktiskt lärande, kommer EMBA Pakistan eleverna lära sig att tillämpa teori till praktik.


Ta en titt genom EMBA Pakistan alternativen nedan och ta nästa steg mot dina mål!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Executive är ett banbrytande initiativ med en överlägsen mix framgångsrikt drivs av UMT, sedan starten 1992 för första gången i Pakistan. Det är en relevant IT-intens ... [+]

MBA Executive

MBA Executive är ett banbrytande initiativ med en överlägsen mix framgångsrikt drivs av UMT, sedan starten 1992 för första gången i Pakistan. Det är en relevant IT-intensivt program för branschfolk som söker globala karriärmöjligheter och möjligheter ledarskap. Till skillnad från de flesta andra utbildningsprogram, är flexibel och inte behöver ledighet från näringslivet.

Inför ett globalt konkurrenskraftigt företagsklimat och som stöds av avancerade informations-och kommunikationsteknik, är affärsresenärer organisationsstrukturer förändras snabbt. Framgång i denna nya marknad kräver grupper med chefer arbeta över funktioner och gränser. Idag, företagsledare erfarenhet utmaningar som är unikt skiljer sig från en generation sedan. ... [-]

Pakistan Lahore
April 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska