EMBA-examen i Organisationsförvaltning på deltid i Spanien

Sök bland EMBA-program i Organisationsförvaltning på deltid i Spanien 2018

Organisationsförvaltning

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Organisationsförvaltning på deltid i Spanien 2018

Läs Mer

Executive MBA I Internationella Företag Inom Infrastruktursektorn

Structuralia
Online och Campus-kombinerat 650 öppettider October 2018 Spanien Alcobendas

Executive MBA i företag i byggbranschen har blivit efter sjutton upplagor visade både i Madrid och Barcelona, ​​en referens i sektorn som ett utbildningsprogram på företagsledning i Spanien och Latinamerika. Sedan 2010, när dess internationella versionen lanserades de deltar studenter från arton latinamerikanska länder, med stöd och samarbete med Organization of American States (OAS). Den nuvarande situationen inom byggsektorn globalt och behovet av att främja företagens internationalisering är orsaken till att presentera detta internationella program särskilt riktar sig till yrkesverksamma från både europeiska och amerikanska spansktalande kontinent. [+]

Om du identifiera sig med någon av dessa fall är detta ditt program!

Du vill att avancera din bransch och utvecklas professionellt i din nuvarande prestanda. Jag skulle vilja att rikta en avdelning i din nuvarande företag eller ett företag inom din bransch och yrke. Du har en illusion att genomföra och möta utmaningen att skapa ditt företag eller någon initiativ på egen hand. Du vill att specialisera sig på företagsledning inom infrastruktur. Du funderar på möjligheten att utvecklas i Latinamerika eller Spanien och du kan dela erfarenheter med andra yrkesgrupper som du i en kosmopolitisk stad som Madrid.

Globaliseringsprocessen som för närvarande producerar leder till alla yrkesverksamma i allmänhet och de industriella ingenjörer i synnerhet behovet av att vara öppen för geografisk rörlighet, beroende på de möjligheter som kan uppstå i andra länder.... [-]


MBA Executive Hantering Av Professionella Organisationer Tjänster

Centro de Estudios Garrigues
Campusstudier Deltid 272 öppettider October 2018 Spanien Madrid

Executive MBA i Professional Service Organisationer ger visionen för den allmänna ledningen, kännetecknande för MBA [+]

Executive MBA i Professional Service organisationer

Professionella serviceorganisationer har särskilda hanteringsfunktioner som måste svara på dem som håller sina positioner. Executive MBA i Professional Service Organisationer ger visionen för den allmänna ledningen, kännetecknande för MBA, med särskild uppmärksamhet på egenheter hos de organisationer där expertisen hos sin personal är en viktig tillgång.

Dirigido a:

• Managers, partners, chefer och chefer för konsult- och revisionsföretag

• Partners, medarbetare och chefer för advokatbyråer, skatterådgivare, ekonomiska rådgivare och finansiell

• och chefer RR konsultföretag. HH. och headhunters... [-]