Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Organisationsförvaltning

I motsats till typiska heltid masterprogram, är en Executive Master of Business Administration en grad inriktad på att arbeta yrkesverksamma som söker deltid utbildning för att främja sina karriärer. Sökande antas redan ha betydande arbetslivserfarenhet, så takten skiljer sig från en vanlig MBA.

Vad är en EMBA i organisationshantering? Detta program ger ytterligare studie till studenter i arbetskraften om de tekniska och personliga aspekterna av att hantera en organisation. Kurser understryker typiskt effektiv teamutveckling genom både ett brett, organisatoriskt perspektiv och genom att förstå enskilda egenskaper och beteenden. Eleverna kan få till uppgift att bedöma lösningar på komplexa affärsproblem rörande personalhantering, etiska och sociala frågor samt effektiv gruppkommunikation och beteende.

Genom att ha en EMBA i organisationshantering har eleverna möjlighet att ytterligare bygga beslutsfattande och interpersonella färdigheter som är kritiska för någon ledningsroll. De kan också utveckla en starkare förståelse för forskningstekniker och ett bredare kontext av etik som tillämpas på ledningen.

En EMBA i organisationshantering kan vanligtvis genomföras inom ett till två år. Eftersom kurser tas deltid, är kursen ofta mer intensiv för att kompensera. Undervisningsutgifterna varierar beroende på skolan och programmet, och studenterna bör göra forskning på förhand för att få reda på mer.

Organisationshantering omfattar ett antal positioner i privata eller offentliga företag som arbetar direkt med anställda. Kandidater med en EMBA i organisationshantering är vanligtvis utrustade för att arbeta som personalansvariga, men de kan också kvalificera sig för mer involverade positioner som utbildnings- och utvecklingschefer på grund av deras EMBA-kurs och deras tidigare arbetserfarenhet. Ett annat alternativ är att arbeta som forskningsanalytiker, genomföra forskning och rådgivning inom ett företag för att förmedla arbetsplats och organisatoriska frågor.

En EMBA i organisationshantering är ett värdefullt alternativ för dem som redan arbetar heltid, med program som är tillgängliga över hela världen, ofta genom distansutbildning för att bättre passa arbetsscheman. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Organisationsförvaltning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Detta Executive Master (EMBA) i institutionella frågor och Educational management utbildningen är perfekt för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 5 ... [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För akademiska forskare och lärare

Den verkställande Master of Institutional och Educational Management (eMBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska