Filter
EMBA

Jämför 2 EMBA-program i Organisationsförvaltning

I motsats till typiska heltid masterprogram, är en Executive Master of Business Administration en grad inriktad på att arbeta yrkesverksamma som söker deltid utbildning för att främja sina karriärer. Sökande antas redan ha betydande arbetslivserfarenhet, så takten skiljer sig från en vanlig MBA.

Vad är en EMBA i organisationshantering? Detta program ger ytterligare studie till studenter i arbetskraften om de tekniska och personliga aspekterna av att hantera en organisation. Kurser understryker typiskt effektiv teamutveckling genom både ett brett, organisatoriskt perspektiv och genom att förstå enskilda egenskaper och beteenden. Eleverna kan få till uppgift att bedöma lösningar på komplexa affärsproblem rörande personalhantering, etiska och sociala frågor samt effektiv gruppkommunikation och beteende.

Genom att ha en EMBA i organisationshantering har eleverna möjlighet att ytterligare bygga beslutsfattande och interpersonella färdigheter som är kritiska för någon ledningsroll. De kan också utveckla en starkare förståelse för forskningstekniker och ett bredare kontext av etik som tillämpas på ledningen.

En EMBA i organisationshantering kan vanligtvis genomföras inom ett till två år. Eftersom kurser tas deltid, är kursen ofta mer intensiv för att kompensera. Undervisningsutgifterna varierar beroende på skolan och programmet, och studenterna bör göra forskning på förhand för att få reda på mer.

Organisationshantering omfattar ett antal positioner i privata eller offentliga företag som arbetar direkt med anställda. Kandidater med en EMBA i organisationshantering är vanligtvis utrustade för att arbeta som personalansvariga, men de kan också kvalificera sig för mer involverade positioner som utbildnings- och utvecklingschefer på grund av deras EMBA-kurs och deras tidigare arbetserfarenhet. Ett annat alternativ är att arbeta som forskningsanalytiker, genomföra forskning och rådgivning inom ett företag för att förmedla arbetsplats och organisatoriska frågor.

En EMBA i organisationshantering är ett värdefullt alternativ för dem som redan arbetar heltid, med program som är tillgängliga över hela världen, ofta genom distansutbildning för att bättre passa arbetsscheman. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Organisationsförvaltning

Structuralia

Executive MBA i företag i byggbranschen har blivit efter sjutton upplagor visade både i Madrid och Barcelona, ​​en referens i sektorn som ett utbildningsprogram på företa ... [+]

Om du identifiera sig med någon av dessa fall är detta ditt program!

Du vill att avancera din bransch och utvecklas professionellt i din nuvarande prestanda. Jag skulle vilja att rikta en avdelning i din nuvarande företag eller ett företag inom din bransch och yrke. Du har en illusion att genomföra och möta utmaningen att skapa ditt företag eller någon initiativ på egen hand. Du vill att specialisera sig på företagsledning inom infrastruktur. Du funderar på möjligheten att utvecklas i Latinamerika eller Spanien och du kan dela erfarenheter med andra yrkesgrupper som du i en kosmopolitisk stad som Madrid.

Globaliseringsprocessen som för närvarande producerar leder till alla yrkesverksamma i allmänhet och de industriella ingenjörer i synnerhet behovet av att vara öppen för geografisk rörlighet, beroende på de möjligheter som kan uppstå i andra länder.... [-]

Spanien Alcobendas
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Alcobendas
    )

)
1
October 2019
Full-time
650 öppettider
Online och Campus-kombinerat

Läs mer på svenska
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Detta Executive Master (EMBA) i institutionella frågor och Educational management utbildningen är perfekt för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 5 ... [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För akademiska forskare och lärare

Den verkställande Master of Institutional och Educational Management (eMBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.... [-]

Schweiz Zürich
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Schweiz
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Zürich
    )

)
1
Öppen antagning
Full-time
Part-time
12 - 24 månader
Online

Läs mer på svenska