Executive MBA-program i Organisation

Jämför EMBA-program i Organisation

För många studenter kan det inte vara ett alternativ att fortsätta sin utbildning omedelbart efter avslutad kandidatexamen. Ett EMBA-program kan vara till hjälp för studenter som har tillbringat flera år i sin valda karriär, eftersom den här typen av program bygger på tidigare kunskap.

Vad är en EMBA i organisation? Typiskt utformad för att förbättra elevernas kunskap om näringslivet, omfattar det här programmet vanligtvis nyckelämnen som strategi, genomförande, forskningsmetoder och affärsetik. Kurser kan undersöka hur sammanslagningar, förvärv och allianser kan påverka affärsstrategi samtidigt som studenter hjälper till att förstå hur företag fungerar globalt. Studenterna fyller vanligtvis presentationer och fallstudier för att bredda sin förståelse för hur ett företag fungerar som en organisation.

Medan de är inskrivna i ett EMBA i organisationsprogrammet, utvecklar studenter vanligtvis flera kritiska färdigheter som gör det möjligt för dem att lyckas i näringslivet, och dessa kompetenser sträcker sig ofta också till deras personliga liv. Starka forsknings- och analytiska färdigheter kan hjälpa eleverna att förstå komplexiteten i affärsstrategin, och problemlösningsförmåga kan vara användbar i alla aspekter av livet.

Även om de flesta EMBA-program kan slutföras på två år finns det inget fast pris eftersom varje universitet är annorlunda. Inte bara skolorna har sina egna uppsatta kostnader för utbildning, men programmets plats kan också påverka priset.

När studenterna har en EMBA i organisationsexamen, kvalificerar de vanligtvis för ett brett utbud av karriärer. Vissa väljer att bli juniorledare för stora företag, medan andra föredrar att arbeta som företagsledare. De som vill arbeta för sig kan starta eget företag. Många hittar jobb som affärsanalyser och ersättningschefer. Jobb som marknadsförare, fördelar administratörer och filialförvaltare kan också vara tillgängliga.

Att ta online-lektioner är mer populär än någonsin eftersom fjärråtkomst ger fler elever möjlighet att bedriva högre utbildning. För att hitta rätt universitet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Organisation.  Testa vår kategori MBA Organisation istället.

Sök efter liknande program här