MBASTUDIES

Jämför EMBA-program i Operativ förvaltning

Vanligtvis tillgänglig efter avslutad kandidatexamen, en EMBA gynnar vanligtvis studenter som har utvecklat sin karriär under flera år. Denna typ av program kan bygga på kunskap eleverna har fått i arbetsvärlden för att ge dem en djupare förståelse för deras valda yrkesområde.

Vad är en EMBA i Operational Management? Denna typ av program förbereder vanligtvis studenter för ledande befattningar genom att ge dem expertkunskaper i strategi, företagsledning och ekonomi. Kurser tenderar att täcka breda ämnen som till exempel kedjor, projektledning och produktionsplanering. Målet med detta program är vanligtvis att hjälpa studenter att förstå hur företag fungerar på olika nivåer och hur ett företag fungerar globalt.

Studenter som är inskrivna i ett EMBA i Operational Management-programmet utvecklar vanligtvis flera kritiska färdigheter som kan hjälpa dem både i sin karriär och i deras personliga liv. Många elever odlar ledarskap, vilket hjälper dem att lyckas i ledande befattningar. Starka analytiska färdigheter är också användbara för att förstå affärsstrategi, och problemlösning kan vara användbar i alla aspekter av livet.

Studenter som vill veta hur mycket det kostar för att slutföra ett EMBA-program borde kontakta skolor av intresse direkt. Eftersom varje universitet är annorlunda varierar priserna för denna typ av program.

Med en stark bakgrund i den operativa ledningen kan eleverna få möjlighet att utmärka sig i många karriärer, inklusive leverantörskedjor. Andra väljer att bli lagerstyrningschefer, och vissa bedriver karriär som affärskonsulter. Många väljer att bli logistikchef eller verksamhetsanalytiker. Jobb som operativa ingenjörer eller lagerförvaltare kan också vara tillgängliga, eller studenter kan välja att arbeta som projektledare.

Samtidigt som du tar klasser på campus är fortfarande ett genomförbart alternativ, blir inskrivning i online kurser alltmer populär. Online klasser tillåter vanligtvis eleverna att skapa egna scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Operativ förvaltning Filter

EMBA-operationell effektivitet

Ottawa University
EMBA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Executive Master's in Business Administration-Operational Effektivitet programmet ger studenter högkvalitativ professionell avancerad studie i företag. Kurser inkluderar perso ...

Läs mer