Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Offentlig förvaltning

När eleverna har tagit en paus från sin utbildning för att tillbringa några år i sin valda karriär, kan inskrivning i ett EMBA-program vara ett bra alternativ. Denna typ av program bygger på kunskap eleverna har fått genom erfarenhet för att göra dem experter på deras område.

Vad är en EMBA i offentlig förvaltning? Det är ett program som är utformat för att hjälpa eleverna att överbrygga klyftan mellan förvaltning och administration, vilket ger dem de verktyg de behöver för att vara framgångsrika företagsledare. Kurser täcker vanligen ämnen som affärsstrategi och managementteori, och studenter kan lära sig att genomföra olika affärsmetoder för att odla sina företag. Målet med programmet är vanligtvis att ge eleverna en djupare förståelse för hur man bedriver ett företag effektivt på global nivå.

Studenter utvecklar vanligtvis många färdigheter medan de är inskrivna i ett EMBA i Public Management-programmet. Starka kommunikations- och ledarskapsförmåga kan hjälpa studenter att bli nyckelaktörer i näringslivet och kan till och med leda till framtida jobbsökningar. Problemlösningsförmåga kan gynna studenter på alla delar av livet.

Kostnaden för ett EMBA-program skiljer sig åt mellan universitet. Även om olika program kan ta samma två år att slutföra, har varje skola sina egna avgifter och faktorer som plats kan drastiskt påverka det slutliga priset för examen.

Studenter med en stark bakgrund i den offentliga förvaltningen kan kvalificera sig för ett oändligt antal jobb inom affärsområdet. Många väljer att bli företagsledare eller konsulter, medan andra föredrar att starta egna företag och arbeta som VD. Jobb som marknadschef och företagsanalytiker kan vara tillgängliga, eller studenter kan välja att arbeta som projektledare. Studenter kan till och med vara berättigade till karriärer som filialförvaltare.

Många skolor världen över erkänner behovet studenterna har för flexibla scheman. För att möta denna efterfrågan erbjuder universiteten fler lektioner online än någonsin tidigare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Offentlig förvaltning

SMBS - University of Salzburg Business School

MBA Public Management studieprogrammet erbjuder avancerad utbildning för chefer i offentliga områden som är enastående och unik i de tysktalande länderna. FIBAA-ackredite ... [+]

International Executive MBA - Offentlig förvaltning

In-service management program för offentlig förvaltning

MBA Public Management studieprogrammet erbjuder avancerad utbildning för chefer i offentliga områden som är enastående och unik i de tysktalande länderna. Den FIBAA-ackrediterade universitetskursen hålls vid universitetet i Salzburg i samarbete med utmärkta akademiker från Tyskland, Österrike, Washington DC och Bryssel. Handelshögskolan examineras efter avslutad kurs.

Offentlig förvaltning är föremål för ständiga moderniseringsprocesser som medför radikala förändringar. Dessa förändringar resulterar i krav på högre kompetens hos chefer och ledande medarbetare inom offentlig förvaltning.... [-]

Österrike Salzburg
October 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska