MBASTUDIES.SE

Jämför EMBA-program i Offentlig administration

För dem som redan har upparbetat sig en del professionell erfarenhet och är redo att arbeta i mer framträdande positioner är en Executive MBA (EMBA) nästa steg. Redovisning, ledarskap och ekonomi är bland de ämnen som utforskas.

MBA Public fokus examen är organiserad för de studenter som är intresserade av att få de bästa positioner inom en organisation som främst är fokuserad på det goda hos allmänheten och samhället, såsom ideella organisationer, offentlig service, allmän ordning, utbildning, och icke- statliga organisationer.

Kontakta skolor direkt - Jämför Executive MBA-program i Offentlig administration 2019/2020

1 Resultat i Offentlig administration Filter

Executive MBA - Moderna tekniker i den offentliga förvaltningen

Formato Educativo
Kombinerat online och på campus Heltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Madrid Spain Online + 1 fler

Detta program Dirigo yrkesverksamma som utvecklar eller har problem att utveckla sitt arbete inom området för offentlig förvaltning med ett tydligt engagemang för effektivitet och kvalitet i tillhandahållandet av tjänster till medborgarna. Dessa yrkesgrupper har rymma både de som spelar ledande roller i alla nivåer av den offentliga förvaltningen (staten, regional och kommunal) och alla dem som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter för personlig och yrkesmässig utveckling.