MBASTUDIES

Se de mest populära EMBA:erna i Norge 2020

Norge stolt över att vara en internationaliserad och mångkulturell miljö, vilket ger utbildning av hög kvalitet till studenter från hela världen. Bortsett från Norges vackra landskap och aktiv livsstil, kan studenterna dra nytta av det stora nätverk av affärsmän och nationella och multinationella företag.


Studenter från hela världen får sin EMBA Norge examen, vilket gör det en intressant och stimulerande lärmiljö som studenter ta ett globalt perspektiv och kan lära av andra med olika bakgrunder. EMBA Norge program inriktade på förvaltning och ledarskap med en industri särskild betoning såsom ekonomi eller marknadsföring. Med en EMBA Norge har studenterna också möjlighet att delta i ett internationellt seminarium. Akademiker i EMBA Norge förväg ofta i sina karriärer för att den högre ledningen och ledande ledande befattningar.


Om detta låter intressant för dig, då överväga en EMBA Norge.Bläddra igenom alternativen nedan och hitta program för dig!

sökresultat funna Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Heltid
<
12 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Executive MBA-programmet är organiserat i nära samarbete med strategiska partners från akademin. Innehållet i detta program är en perfekt match för arbetsmarknadens behov, med ...

Läs mer