MBASTUDIES.SE

Jämför 37 Executive MBA-program på deltid i Nordamerika

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor Executive MBA-program på deltid i Nordamerika 2019/2020

sökresultat funna Filter

IMM Global Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Kombinerat online och på campus Deltid 19 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater West Lafayette

I mer än 20 år har IMM Global Executive MBA-programmet hjälpt chefer och företag att bli mer effektiva deltagare i den internationella ekonomin.

Executive MBA

Smartly
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Washington

Executive MBA kombinerar vår prisbelönta MBA läroplan med tilläggskurser som är avsedda för yrkesverksamma och entreprenörer. Med fler gruppprojekt och exklusiv tillgång till globala nätverkshändelser förbinder EMBA lärande till alumni och karriärmöjligheter.

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Internet Deltid 18 månader September 2020 Amerikas förenta stater Washington

Howard University Online Executive MBA (EMBA) är en utmärkt grad från en nationellt erkänd handelshögskola, fokuserad på granskning av verkliga affärslösningar.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campusstudier Deltid 21 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater Tampa

Det AACSB-ackrediterade Executive MBA-programmet är utformat för erfarna yrkesverksamma som söker ett samarbetsvilligt och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att bemästra ledarskapskunsten i den nya ekonomin.

Executive MBA

Goizueta Business School
Kombinerat online och på campus Deltid 16 - 20 månader September 2019 Amerikas förenta stater Atlanta

Emorys modulära MBA för chefer är en globalt erkänd hybrid MBA med ett innovativt, affärsvänligt schema, utformat för ledande befattningshavare och utbildade proffs. Gå med i vår modulära MBA för chefer och upptäck nya sätt att förbättra företagets prestanda och din karriär.

EMBA i Executive Management och Entrepreneurship

California Institute of Advanced Management
Campusstudier Internet Heltid Deltid 11 - 22 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Monte + 2 fler

CIAM : s verkställande ledning

International Executive Master i företagsekonomi

Mantissa College
Campusstudier Heltid Deltid 13 - 15 månader Öppen antagning Malaysia Kuala Lumpur Amerikas förenta stater Fullerton + 3 fler

Internationell Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbete med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrike. Vårt samarbete med Paris Graduate School of Management, Frankrike (PGSM) ger dig en extra kvalifikationsnivå från ett av de 35: e rankade högskolorna i Frankrike. Vår internationella Executive Master of Business Administration (IEMBA) betonar en riktig och aktuell fallstudie som gör det möjligt för dig att lära dig avgörande företagsadministration och ledarskap.

Executive MBA

Hult International Business School
Campusstudier Deltid 18 - 24 år Augusti 2020 Storbritannien London Kina Shanghai Förenade arabemiraten Dubai Amerikas förenta stater San Francisco New York Cambridge Boston + 9 fler

Hults Global Executive MBA erbjuder den mest globala, praktisk och flexibel verksamhet utbildning tillgänglig. Bygga ett program runt ditt eget schema och uppgradera dina kunskaper att växa instinkter en entreprenör, en vision som överskrider gränserna, och en önskan att utmana status quo.

Sonoma MBA-program

California State University Sonoma
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år November 2019 Amerikas förenta stater Rohnert Park + 2 fler

Handelshögskolan vid California State University, Sonoma (Sonoma State University) erbjuder fyra AACSB-ackrediterade MBA-programalternativ, inklusive Sonoma Executive MBA, Sonoma Executive MBA i Wine Business, Sonoma MBA och Sonoma MBA i Wine Business. Sonoma MBAs levereras på ett flexibelt schema som är utformat för yrkesverksamma. Våra program har ett 50-50 förhållande mellan män och kvinnor. Eleverna representerar olika branscher, inklusive redovisning, energi, regering, transport, alkoholhaltig dryck, konsumentförpackning, detaljhandelskonsult, finansiella tjänster, ideell, teknik, underhållning och hälso- och sjukvård, bland andra sektorer. Avkastning på utbildning: • 2017 och 2018 kandidater från våra Sonoma Executive MBA-program rapporterade en genomsnittlig lönökning på 25%. • 45% av 2018 kandidater från våra MBA-program i Sonoma rapporterade att de fick en kampanj när de deltog i programmen. Mer information: http://web.sonoma.edu/mba

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Campusstudier Heltid Deltid 21 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Cleveland + 1 fler

Den Weatherhead Executive MBA (EMBA) program bygger på en distinkt, ständigt uppdateras examen läroplan som tar erfarna kandidater till en ny nivå som affärsmän och ledare.

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campusstudier Internet Deltid 17 månader juni 2020 Amerikas förenta stater Ithaca + 1 fler

Din helg, din stad-tjäna en Ivy League MBA nära hemmet.

Executive MBA Business Administration

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kombinerat online och på campus Deltid 15 månader Augusti 2020 Amerikas förenta stater Rochester

Executive MBA är ett utmanande program som syftar till att påskynda karriärerna hos erfarna, högpresterande proffs med sex eller flera års affärserfarenhet. Det är idealiskt för kreativa, innovativa individer med etablerade karriärer som letar efter beprövade och effektiva metoder och strategier för att driva dem vidare upp i karriärstigen eller övergå till ett nytt fält. Eleverna verkställande kompetens som strategiskt och tvärfunktionellt tänkande, utnyttja data för att driva beslutsfattande, kundrådgivning och ledarskap. De lär sig av kunniga och professionella instruktörer och från den motiverade och olika peer-gruppen som är inskrivna i programmet. Läroplanen uppmuntrar analytiskt tänkande och problemlösning och lägger stor vikt vid samarbete och gruppinteraktion.

Executive MBA

Telfer School of Management, University of Ottawa
Campusstudier Deltid 2 år September 2019 Kanada Ottawa

Universitetet i Ottawa Executive MBA är för dig som söker högsta möjliga avkastning på deras personliga och ekonomiska investeringar i en examen civilekonomexamen. Om du kräver mer av dig själv och förväntar sig mer i gengäld är Ottawas Executive MBA för dig.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campusstudier Deltid 21 månader September 2019 Amerikas förenta stater Chicago Philadelphia Storbritannien London Spanien Madrid + 5 fler

Du kommer att fokusera på att generera, analysera, jämföra och förädla idéer. Gör dem bättre. Och ännu bättre. Varför? Eftersom det inte finns några klappsvar eller enkla regler att rita på i affärer.

Emba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Moraga San Francisco + 2 fler

Executive MBA-modellen kombinerar den komplexa och tillämpade karaktären av yrkesutövning med den analytiska och konceptuella nivån på forskarutbildning.