MBASTUDIES.SE

Jämför 3 Executive MBA-program på deltid in Lagos, Nigeria

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Nigeria, officiellt Förbundsrepubliken Nigeria, är en federal konstitutionell republik som består av 36 stater och dess Federal Capital Territory, Abuja.

Lagos är känd för att hysa otaliga yrkesutbildning och yrkeshögskoleutbildning institutioner som erbjuder högre krav på utbildning och möjligheter till lärande för lokala och utländska studenter. Stora universitet inkluderar University of Lagos, Lagos State University och Pan-Atlantic University.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Lagos i Nigeria 2019

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nigeria Lagos

Vårt verksamhetslärande Executive MBA snittar över ledande yrkesverksamma till junior chefer från olika stater i Nigeria och sektorer av ekonomin.

modulär Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campusstudier Deltid 2 år Mars 2020 Nigeria Lagos

Den modulära Executive MBA-program i Lagos Business School är ett intensivt program utformat för upptagen yrkesverksamma som söker kvalitet ledarskapsutbildning som kombinerar flexibilitet med en stark akademisk bakgrund

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campusstudier Deltid 24 månader Mars 2020 Nigeria Lagos

EMBA at Lagos Business School, är panafrikanska universitetet en uppfriskande och intensivt program, avsedda att förbereda potentiella chefer för ledande ledarskap